Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erdoğan Kocaeli'de müjdeyi verdi: 3. üniversite geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirdiği mitingde Kocaeli’ye müjdeler verdi. Erdoğan hünkar çayırı alanına milli park yapacağını söyledi. Öte yandan ilimize üçüncü üniversiteyi yapacağının müjdesini

10 Haziran 2018 Saat: 16:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.457 kez okunmuştur

Erdoğan Kocaeli'de müjdeyi verdi: 3. üniversite geliyor
Erdoğan Kocaeli'de müjdeyi verdi: 3. üniversite geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine 14 gün kala İzmit’te miting yaptı. Erdoğan, Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe Pazarı Alanı) Kocaeli halkına seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting saati daha önce 16.00 olarak açıklanmıştı. Ancak Erdoğan, vefat eden işadamı Erdoğan Demirören’in İstanbul Fatih Camii’nde öğle saati kaldırılan cenazesine katıldı. Bu nedenle İzmit Mitinginin saati 17.30 olarak değiştirildi.

TAKVİYE POLİS EKİBİ GETİRİLDİ

Miting alanında sıkı güvenlik önemleri alındı. İstanbul, Sakarya, Yalova, Bursa, Bolu, Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinden takviye polis ekibi getirildi. Yaklaşık 3 bin emniyet mensubu görev yaptı. Her ihtimale karşı drone savar hazır bekletildi. Miting alanı çevresinde adeta kuş uçurtulmadı. Çevredeki binaların üst katlarına keskin nişancılar yerleştirildi. İki arama noktasında vatandaşlar didik didik aranarak içeri alındı. Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi saat 14:00 itibariyle alanda hazır bulundu. Kapılar 15:45’te açıldı. Vatandaşlar yavaş yavaş içeriye alındı.

30 BİN ADET TÜRK BAYRAĞI

Havanın sıcak olması sebebiyle alanda serinlik için su dağıtımı yapıldı. Fenalaşan ve baygınlık geçirenler için sağlık ekipleri hazır bekletildi. Partili gençler, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı bulunan 50 bin tişört giydi. Miting çevresine AK Parti bayrakları asıldı. Ancak miting alanı içerisi bayraklarla süslenmedi. İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, alan fotoğrafı verirken, daha iyi görünmesi için iç tarafa süsleme yapmadıklarını kaydetti.  Öte yandan miting alanına gelen vatandaşlara da 30 bin adet Türk Bayrağı ve 30 bin adette parti bayrağı verildi. Alanda seyyar revir ile seyyar tuvalet kabinleri kuruldu. Alanın içine Türk bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk posteri, Recep Tayip Erdoğan posteri ve AK Parti bayrağı asıldı. Bunun dışında ala içinde bayrak süslenmesi yapılmadı. 13 milletvekili adayının fotoğraarı da alanda yer aldı.

 

MAŞALLAH KOCAELİ

Mitinge Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Milletvekili Faruk Özlü, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, eski Milletvekilleri Cemalettin Kaı, Mehmet Ali Okur,  milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti teşkilatı katıldı. Mitingde konuşma yapan İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Maşallah Kocaeli. Bize güç ver cihat meydanını pehlivansız bırakma Allah’ım. Türkiye davası için bir kez daha meydana çıktınız. Cumhurbaşkanımız ve kahramanımızla bir kez daha birlikte yol yürüdüğünüzü gösterdiğiniz. Hoş geldiniz. Şeref verdiniz. Yolculuğumuz her şey Türkiye diye başladı. Biz Kocaeli’ye inandık. Sen Kocaeli’sin büyük düşün dedik. Türkiye bugün yeni bir yol ayrımında. Bu yarış dünya yarışıdır. Ak Parti’nin rakibi  diğer partiler değildir. Dünya da ki rakipleridir” şeklinde konuştu.

 

KOCAELİ, ERDOĞAN’IN BOYUNUNU BÜKTÜRMEYECEK

Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız diyen Eryrasoy, “Kim ne derse desin göklerden gelen haber gelmiştir. Allah bu millete kahramanını göndermiştir. Mazlumlar artık sahipsiz değildir. Vaki Türkiye’nin Kocaeli’nin vaktidir. Bu vaktin bir parçası olmak için meydanlardayız. Kocaeli her zaman ki büyük iş yapıyor. Çalmadığımız kapı yok. Önümüzde 13 gün kaldı. Kocaeli’yi büyük bir zafere taşımak sizin elinizde. Yüzde 57’yi Allah’ın izniyle yüzde 60’lara tamamlarız. Meydanda ki her arkadaşımız bize oy veremeyen bir kişiyi ikna etmelidir. Vakit Cumhurbaşkanımızın yanında saf tutma vaktidir. Kocaeli, 24 Haziran’da Erdoğan’ın boynunu büktürmeyecektir” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BAŞARIYI KUTLAYACAĞIZ

Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise şunları söyledi: “24 Haziran’a sayılı günler kaldı. İnşallah daha büyük coşkuyla bundan önceki dönemde elde ettiğimiz başarı ve sevinci çok daha yüksek bir şekilde Kocaeli’de kutlayacağız. Sizin enerjiniz bunu gösteriyor. Önümüzde ki 13 gün içinde her kardeşim, dostunu, komşusunu, sevdiklerini arayarak Türkiye’nin beraberliğe ihtiyacı olduğunu anlatacak. Bundan 14 yıl önce Kocaeli halkı bize güvendi. Önemli bir emaneti bize verdi. Kocaeli’nin planlamasını, alt yapısını, sosyal yapısını önemli ölçüde güzelleştirdik. İnsanımız ve halkımızla bütünleştik. Kocaeli ailesinin bir ferdi olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Kocaeli’de çok büyük başarılara imza attık. Şehrin yüzü gülmeye başladı. Biz çalışmayı Erdoğan’dan öğrendik.”

BAŞARIMIZIN EN BÜYÜK PAYI BU 

Karaosmanoğlu, “Biz kavga etmedik. Hep istişare yaptık. Parti teşkilatımızla, STK ve vakıarımızla Kocaeli’de hep bir olduk. Ortak akıl olduk. Siyasette kavgaya, dedikoduya prim vermedik. Başarılarımızda eki en büyük pay bu. Her seçimde Kocaeli’de başarılara imza attık. Belediyeler olarak elde ettiğimiz başarılar hepimizin başarısıdır. Hepimizin imzası var. İnşallah 24 Haziran’da da bizi büyük bir başarı bekliyor” diye konuştu. Ardından 13 milletvekili adayı sahneye davet edildi. Adaylar halkı selamladı.

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “Seçimde sandığa gideceğiz. Sandıklarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı başkan yapacak mıyız? Bu yetmez bir de meclis seçimi var. Sandığa gittiğimizde bizim partiye AK Parti’ye oy verecek miyiz? Sandıkları patlatmaya var mısınız?” şeklinde konuştu. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise “Maşallah Kocaeli. Allah nazardan saklasın. Kocaeli çalışkan inşaların şehridir. Bu yüzden Kocaeli çalışkan siyasetçileri sever. Türkiye’nin en çok çalışan siyasetçisi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Denizli’de mitingeydi. Atladı sizi görmeye geldi. Siyaset cesaret işidir. Cesaret gerektiğinde dünya 5’ten büyüktür demektir.” açıklamasında bulundu.

YİNE ÇOK FARKLISIN KOCAELİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadelere yer verdi: “Sanayinin şehri Kocaeli, üretimin merkezi, barışın, dayanışmanın vefanın şehri Kocaeli. Sizleri hasretle selamlıyorum. Bugün yine çok ama çok faklısın Kocaeli. Buğum yine tarih yazıyorsun, bugün yine kabına sığmıyorsun Kocaeli. 24 Haziran’da gümbür gümbür akmaya var mıyız? Sandıkları patlatmaya, zafer sancakları dalgalandırmaya var mıyız Kocaeli? Rabbim sizden razı olsun. Muhabbetimiz daim eylensin. Şu sevgi seli beni heyecanlandırıyor. Kocaeli başka bugün ya. Bu tablo dosta güven, düşmana evelallah korku veriyor. Kocaeli’ye en son il gençlik kolları kongresine gelmiştim. Yaklaşık 1 buçuk katrilyonluk açılışın gururunu yaşadık. Tam 4 kez Kocaeli’ye geldim. Diğerleri gelip gidiyor mu? Onların böyle derdi yok. Biz Kocaeli’yi çok iyi tanırız. Sizlerin beklentilerini çok iyi biliyoruz. Durmak yok yolda devam. Biz siyaseti makam için yapmıyoruz. Son 16 senedir soframızda ki ekmeği büyütmek için çalışıyoruz.

ÇILGIN KOCAELİ

Bay Kemal ve Muharrem kalıptan kalıba giren tipler, dürüst değiller. Bunları iyi tanırız. Yeri gelir  bir yerde Cuma namazı kılarlar. Oy almak için bu ayakları niye yapıyorsun. Şimdi kafayı nereye takmış biliyor musun. Millet kıraathanelerine. Bu kıraathane deyince kumar anlıyor. Bak bay Kemal, bay Muharrem, kıraathane değin yer okuma yeridir. Zeytinburnu’nda var çocuklar kitap okuyor, kek yiyor. Diyor ki o kek veriyor, ben iş vereceğim diyor. Siz uçak fabrikasını kapatıp gaz fabrikası açtınız.  Sizin bu ülkede dikili ağacınız yok. 24 Haziran’da ben inanıyorum ki benim vatandaşım bu yalan söyleyenlere dersini verecek. Kocaeli şu dersi bir verin be. Ortaya başka çıkanlarda var hepsine verin” sözü sloganlarla kesilen Erdoğan, ”Yav bu Kocaeli bir başkan bugün. Çılgın Türkler’den sonra burada çılgın Kocaeli var” dedi. 

ÜÇÜNCÜ ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Kocaeli’yi CHP’den almadık mı? aldıktan sonra Kocaeli ne hale geldi gördünüz. Bunların olduğu yerde asla modern bir şehir bir ülke bulamazsınız. Biz yıkmanın yok etmenin durdurmanın değil. Daha iyisini kazandırmak için uğraşıyoruz. Kocaeli’de ve tüm illerde  vakit birlik vakti, kardeşlik vakti diyor muyuz. Bizi gerçekten anlamak isteyen 81 ilde kazandırdığımız projeler baksın. Osman Gazi Köprüsü nasıl? Marmaray nasıl? Kocaeli İstanbul, İstanbul Kocaeli demek. Daha da iyi olacak. Kocaeli Ak Parti siyasetinin sembol şehirlerinden biridir. 16 yılda Kocaeli’ye 24 katrilyon yatırım yaptık. Yavrularımız okusun diye 9 bin 674 derslik yaptık. Kocaeli üniversitesini daha da güçlendirdik. Üçüncü üniversitenin hazırlıklarını yapıyoruz. Değerlendirmeleri yaptıktan sonra üçüncü üniversiteyi Kocaeli’ye kazandıracağız. Eğitim, bilim ve sanat bizde. 

KOCAELİ’YE CAMİ YAPACAĞIZ

Kocaeli için 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşa ettik. Kocaelispor’u süperliğe çıkartamıyorsunuz Hakkı süper lig bunu başarmalısınız. SEKA’yı nasıl yaptık. Memnun musunuz? Bayanlar aldığım duyumlara göre baya yürüyüş yapıyor musunuz. Millet parkı yapacağız hemen yanına da büyük bir cami yapacağız. Belediye başkanı adımını çabuk atmalı. Hünkar çayırı bölgesini millet bahçesine çevireceğiz. İnşası süren şehir hastanemizi 2020 yılı başında tamamlayıp hizmete sunacağız. Gebze Fatih hastanesi önümüzde ki ay hizmete giriyor. İzmit kandıra yolu köprülü kavşağı projesi yapıldı. Tamamı 2 yıla bitiyor. Kocaeli’yi İstanbul ve Ankara’ya yüksek hızlı tren hattıyla bağlayacağız. Kocaeli 24 Haziran’da durmak yok yola deva ediyor muyuz? Cumhur ittifakını rekora taşıyor muyuz. Bunlar 16 yılda Kocaeli’ye yaptıklarımızın sadece görünen kısmı”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑