Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Erdoğan Günay, sade bir törenle aday oldu

Kandıra Ak Parti belediye meclis üyelerinden Erdoğan Günay, belediye başkan aday adaylık başvurusunu sadece ailesinin katıldığı sade bir törenle ilçe başkanı Erdinç Şentürk’e yaptı.

23 Ekim 2013 Saat: 11:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.470 kez okunmuştur

Erdoğan Günay, sade bir törenle aday oldu
Erdoğan Günay, sade bir törenle aday oldu
Kandıra Ak Parti’de 2. aday adaylık başvurusu belediye meclis üyesi Erdoğan Günay tarafından yapıldı. Ailesi ile birlikte ilçe binasına gelen Günay, aday adaylık başvurusunu kimseye haber vermeden sade bir törenle ilçe başkanı Erdinç Şentürk’e yaptı. Yaptığı açıklama da, aday adaylık sürecinin demokrasinin gereği olduğunu dile getiren Günay, “Bu demokratik yarışın içinde olmak istediğim için gönüllü hizmet yarışına katılıyorum. Partimizin 1 dönem Kandıra Belediyesi meclis üyeliği ve KBB meclis üyeliği, çeşitli komisyon üyelik ve başkanlıklarında görev aldım. Özellikle meclis üyeliği görevlerim, yerel yönetim anlayışı, işleyişi ve yönetimi, şahsıma çok şey öğretti” dedi.
GÖREVE TALİBİM Kandıra’da doğup büyüdüğünü ve yaşadığını ifade eden Günay, “Bu anlamda bölgemizin sorunlarını ve çözümlerini yakından bilmekteyim. Bugüne kadarki siyasi birikimimi, mesleki tecrübemi ve sosyal kazanımlarımı partimizin izni ile Kandıra Belediye Başkanlığı’nda kullanmak istiyorum. Bu sebeple Kandıra Belediye Başkanlığı’na adaylığımı huzurunuzda ilan ediyorum. Biliyor ve kabul ediyorum ki, bu ateşten gömleği giymekle, dağdaki kurdun kapacağı kuzunun hesabı benden sorulacaktır, sorulması da gereklidir. Bu anlayış ve çizgi üzerine bir yönetim tarzı ile bu göreve talibim. Bu aday adaylık sürecinin ülkemize, partimize, Kandıra’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
ERDOĞAN GÜNAY KİMDİR ? 1977 Kandıra doğumlu evli ve 2 çocuk babası Erdoğan Günay, ilk, orta ve lise eğitimini Kandıra’da tamamladı. Kandıra İmam Hatip Lisesi’nin ardından, Dumlupınar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İşletme ön lisans programını bitiren Günay, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirmesinin ardından Mali Müşavir olarak hayata atıldı. 2009 yılı yerel seçimlerinde 1. sıradan Kandıra Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Günay, bu görevinin yanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak çeşitli komisyonlarda üyelik ve başkanlık görevlerinde bulunuyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑