Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Erdoğan açıkladı... İşte kuru üzümün kilogram fiyatı

Bakanlık ve belediyelerin hayata geçirdiği projelerin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa ziyaretinde çiftçilerin de merakla beklediği Sultani çekirdeksiz kuru üzüm alım taban fiyatını açıkladı.

21 Ağustos 2022 Saat: 13:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 738 kez okunmuştur

Erdoğan açıkladı... İşte kuru üzümün kilogram fiyatı
Erdoğan açıkladı... İşte kuru üzümün kilogram fiyatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da toplu açılış törenine katıldı. Programda çiftçilerin merakla beklediği Sultani çekirdeksiz kuru üzüm alımı taban fiyatının kilogram başına 27 lira olduğunu açıklayan Erdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün buraya gelmeden önce bir üzüm bağını ziyaret ettim. Bu vesileyle hasat dönemi gelen her ürün gibi bölgemizin en gelir kaynaklarından olan sultani çekirdeksiz üzüm alım fiyatını da sizlerle paylaşmak istiyorum. Alım fiyatlarını hasat döneminin başında ilan etmemizin sebebi, üreticimizin emeğinin karşılığını almasını sağlamak, herhangi bir istismara meydan vermemektir.”

‘KİLOGRAMINI 27 LİRA OLARAK BELİRLEDİK’
Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzümünün Toprak Mahsülleri Ofisimiz olarak çiftçi kardeşlerimizi mağdur, mahrum etmeyiz. Geçen yıl 13 liraydı, bu yıl da cumhurbaşkanınız bütün arkadaşlarımızla değerlendirmelerimizi yaptık ve fiyat olarak hem güçlü devlet hem de güçlü çiftçi olarak fiyatımızı 27 lira olarak belirledik. İyi oldu mu, bereketli mi ? Elhamdülillah sizin bu samimiyetiniz, bu ihlasınız inşallah üzümlerde bereketi de arttıracaktır. İnşallah şöyle 2 gün içerisinde üzümlerimizi toparlayıp bir hafta içinde kurutup hemen yola koyulalım ihracatımızı da buna göre yapalım. Kuru üzüm fiyatımızın üreticilerimize, ihracatçımıza hayırlı olmasını diliyorum”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑