Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erdinç Şentürk, masaya yatırıldı

Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, yaklaşan kongreler öncesi il teşkilatı tarafından değerlendirilmeye alındı.

22 Eylül 2014 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.214 kez okunmuştur

Erdinç Şentürk, masaya yatırıldı
Erdinç Şentürk, masaya yatırıldı
Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in ilçe başkanlığı kongreleri öncesi yaptığı istişare toplantısı Kandıra’da gerçekleşti. İl Başkanı Mahmut Civelek’in başkanlık yaptığı toplantıya İl Koordinatörü Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu, İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk, Seçim İşleri Başkanı Halit Çokan, il yönetim kurulu üyeleri, Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, kadın ve gençlik kolları katıldı.
284 PARTİLİYLE GÖRÜŞÜLDÜ Basına kapalı olarak gerçekleşen istişarede belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri, istişare heyeti, kadın ve gençlik kolları olmak üzere 284 kişi ile görüşüldü. Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek olan kongre öncesi Erdinç Şentürk’ü masaya yatıran partililer, Şentük ile devam edilip edilmemesi ve yerine önerilen isimler ile ilgili sorulara yanıt verdi.
KONGRE TEK LİSTELİ OLACAK Toplantı öncesi basın açıklaması yapan Şentürk, “Teşkilatımızın Kandıra için en doğru kararı vereceğine eminim. Bilindiği gibi kongrelerimiz tek listeli olacak. Şu ana kadar kulağımıza gelen farklı bir isim yok. Teşkilatımızın ve genel merkezimizin kararına saygılıyız. Kandıra için hayırlısı neyse o olsun” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑