Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erbakan Vakfı'ndan Aslan’a ziyaret

Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfı İzmit Şubesi Başkanı Musa Kahya başkanlığında, şube yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkanı adayı Ramazan Aslan’ı ziyaret etti.

13 Aralık 2013 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.581 kez okunmuştur

Erbakan Vakfı'ndan Aslan’a ziyaret
Erbakan Vakfı'ndan Aslan’a ziyaret
Vakıf yönetimi olarak başta Şube Başkanı Musa Kahya, Mehmet Aykanat, Naim Güzel, Hasan Karakoç, Metin Şener, İbrahim Cesur, Necmettin Demirtaş, Mustafa Gök ve Hüseyin Sert geçtiğimiz cumartesi akşamı Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Aslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret esnasında, Milli Görüş belediyeciliği ile Kandıralı hemşerilerimiz için yapılacak çalışmalar ve hizmetler değerlendirildi. Seçim çalışmalarının insana odaklı ve sevgi esas alınarak yapılacağı ve Kandıra’da destanlar yazılacağı vurgulandı.
PLANLARIMIZ HAZIR Vakıf İzmit Şube Başkanı Musa Kahya, “Vakfımızın kuruluşuyla, Milli Görüş camiasında heyecan ve çalışma azmimiz, daha da artmıştır ve bu heyecan seçimlerde görülecektir” dedi. Belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamayan Kandıra için, yapılacak çalışmalarla ilgili olarak, planlarının hazır olduğunu belirten Ramazan Aslan, “Kandıra’mızı kültür, sanat, sanayi, tarım ve turizm açısından geliştirerek, hemşerilerimizin refah düzeylerinin arttırılması bizim boynumuzun borcudur ve asli görevimizdir” diyerek güvence verdi. ADAYIMIZIN YANINDAYIZ Vakfın tanıtma görevlisi Metin Şener’in girişimleriyle gerçekleşen ziyarette, Saadet Partisi Kandıra İlçe Eski Başkanı İsmail Uzun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Saadet Partisi Kandıra İlçe eski Başkanı İsmail Uzun, “Belediye Başkan adayımız Ramazan Aslan’ın yanındayız ve her türlü hizmet ve çalışmalar için katkı sağlayacağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑