Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Erbakan, 7’nci yılında dualarla anıldı

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, “Erbakan Vakfı’nın merkezi olan Kocaelimizde bu muazzam atmosfer içinde diyoruz ki ‘Ey Siyonizm, ey işbirlikçiler, ey malum medya işte Kocaeli, işte Milli Görüş” dedi

26 Şubat 2018 Saat: 01:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.126 kez okunmuştur

Erbakan, 7’nci yılında dualarla anıldı
Erbakan, 7’nci yılında dualarla anıldı

Eski başbakanlardan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 7’nci yılında Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından anma programı düzenlendi. İzmit Atatürk Spor Salonu’nda merhum Erbakan’ın oğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın konuk olarak katılacağı anma törenine Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu, Erbakan Vakfı Doğu Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, çok sayıda STK, vakıf üyesi ve binlerce vatandaş katılım sağlarken vatandaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile salonda yerini aldı. Programda konuşan Fatih Erbakan, “O çok korktuğunuz, üzerine beton dökmeye çalıştığınız Erbakan hocamız, ilk 40 yılda sizi nasıl titrettiyse ikinci 40 yılda da onun yolundan giden bu dava erleri sizi titretmeye devam edecek” dedi.

 

MUZAFFER ORDUMUZA BAŞARILAR DİLERİZ

Programın düzenlendiği İzmit Atatürk Spor Salonu’nda merhum Erbakan’ın sözlerinin bulunduğu pankartlar ve Afrin’de süren Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik “Muzaffer ordumuza başarılar diliyoruz, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” yazılı pankart yer aldı.

SİYONİZME ‘HODRİ MEYDAN’ DİYEN BAŞKAN

Programda ilk konuşan Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu, “Merhum Erbakan hocamıza Allah’tan rahmet diliyoruz. 40 yıllık siyasi hayatına sığmayacak çok büyük işler başarmış Erbakan Hocamızı anıyoruz. Siyasetini aziz milletimizin menfaati için yapmış olan hocamızı anıyoruz. Erbakan Hocamız gitmeden önce bir şey daha yaptı. Kendisine yandaş olan aziz milletimize kök söktüren kahpe Siyonizme karşı Erbakan Vakfı’nın kurulmasını vasiyet etmek üzere bize bir emanet bırakmıştır. Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan da Erbakan Vakfı’nı kurup Siyonizme son golünü atmıştır. Siyonizme Hodri Meydan diyecek bir lider lazımdı, o da Fatih Erbakan’dır çok şükür” şeklinde konuştu.

 

EY SİYONİZM İŞTE KOCAELİ

Sinevizyon gösterisinin ardından yine coşku ile kürsüye çıkan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Yeni dönemin kalesi konumundaki Kocaeli’de siz Erbakan aşıklarıyla bu muazzam atmosfer içinde buluşmayı nasip ettiği için Cenabı Hakka şükrediyoruz. Bütün hayatını İslam alemine adamış Milli Görüşün yegane lideri Erbakan’ı rahmetle anmak için, onun yolunda yürüme kararlılığımızı ilk günkü aşkla göstermek için Kocaeli’de toplandık. Erbakan Vakfı’nın merkezi olan Kocaelimizde bu muazzam atmosfer içinde diyoruz ki ‘Ey Siyonizm, ey işbirlikçiler, ey malum medya işte Kocaeli, işte Milli Görüş” dedi.

İKİNCİ 40 YILDA BU ERLER SİZİ TİTRETECEK

Devamında Erbakan, “Merhum liderimiz bütün insanlığın dünya ve ahiret saadeti için hayatını mücadeleye vakfetti. Bizim yolumuz Peygamberlerin yoludur. Erbakan Vakfı’nın erleri olarak azmimiz Sultan Fatih’ten mirastır, cesaretimiz Erbakan Hocamızdan mirastır. O çok korktuğunuz, üzerine beton dökmeye çalıştığınız Erbakan hocamız, ilk 40 yılda sizi nasıl titrettiyse ikinci 40 yılda da onun yolundan giden bu dava erleri sizi titretmeye devam edecek” ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑