Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Engelliler Günü kutlamasında sürpriz nikâh

Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Kadın Kolları Başkanı olan Şermin Kısakol’un Davut Yaşa ile nikâhı kıyıldı.

28 Aralık 2015 Saat: 12:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.673 kez okunmuştur

Engelliler Günü kutlamasında sürpriz nikâh
Engelliler Günü kutlamasında sürpriz nikâh

Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Turan Güneş Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. Programa Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkanı İbrahim İşçi, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili Nadide Dülger, Kandıra Belediye Başkan Vekili Asım Akkaya, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Eyisabuncular, Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Başkan Yardımcısı Erkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HİZMET İÇİN VARIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Kandıra’daki engelli vatandaşlar için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ardından kürsüye çıkan Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkanı İbrahim İşçi, engelli vatandaşların herhangi bir sıkıntısı olduğunda başvuracağı ilk adresin engelliler derneği olması gerektiğine vurgu yaparak, “Engelli vatandaşlarımız dertleri için belediyelerde kaymakamlıklarda uğraşmayacak. İlk önce derneğimize başvuracak. Kandıra’daki başkanımız burada sizlere hizmet etmek için var. İş arayan engelli kardeşlerimiz için de başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Bize verilen kontenjanlara göre sizleri bilgilendiriyoruz. Tüm sıkıntılarınız için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

EN GÜZEL HİZMETİ AK PARTİ HÜKÜMETİNDE ALDIK

Engelli vatandaşların en güzel hizmeti AK Parti hükümetinde aldığını söyleyerek sözlerine devam eden İşçi, “Engelli kardeşlerimiz için bu zamana kadar hiçbir hükümetin yapmadığını AK Parti hükümeti yaptı. Bu zamana kadar alamadığımız değeri ve hizmeti bu dönemde aldık. Engellilerimizin eğitiminden sağlığına, sondasından bezine kadar her şeyine katkı sunan hükümetimizin ellerinden öperim. İnsanların en şereflileri insanlara hizmet edendir. Bu konuda hangi hükümet kim ne yaparsa yapsın takdir ederim” diye konuştu. Konuşmaların ardından programa katılan Kandıralı vatandaşların ücretli aldıkları biletlerle alınan iki adet tekerlekli sandalye ve bir baston engelli vatandaşlara takdim edildi.

NİKAHLARI KIYILDI

Programda özel bir anı da yaşandı. Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde Kadın Kolları Başkanı olan Şermin Kısakol’un Davut Yaşa ile nikâhı kıyıldı. Çiftin nikâhını Kandıra Belediyesi nikâh memuru Erdoğan Eyidoğan kıyarken, nikah şahitliğini ise Mustafa Akşit ve Gazanfer Evin üstlendi. Nikah merasiminde Kandıra Belediye Başkan Vekili Asım Akkaya evlilik cüzdanını geline teslim ederken, çifte mutluluklar diledi ve Kandıra Belediyesi saati hediye etti. Nikah törenine katılan ve programa katkı sunan Türkcell İletişim yetkilileri de genç çifte mutluluklar dileyerek, Türkcell tişörtü hediye etti. Program solist Hakan Kaya ve Cemal Musluoğlu’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla devam etti. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑