Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Emlakçılar yarın kongreye gidiyor

Geçtiğimiz aylarda kuruluşu gerçekleştirilen Kocaeli Emlakçılar Odası, yarın kongreye gidiyor. 785 üyenin oy kullanacağı kongrede Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ve Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu yarışacak

3 Eylül 2016 Saat: 14:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.410 kez okunmuştur

Emlakçılar yarın kongreye gidiyor
Emlakçılar yarın kongreye gidiyor

23 Ekim 2014 tarihinde Emlakçılar Odası’nın kurulması için 502 resmi üyeyle başvurarak bakanlıktan yetki isteyen ve bu süre içerisinde birkaç kez dilekçesini yenileyen Ahmet Pekin, 28 Aralık 2015 tarihinde bakanlıktan oda kurma yetkisini almıştı. Öte yandan Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEMDER) Başkanı Alpay Hacıoğlu’nun da odayı kurmak için uzun yıllar mücadele ettiği biliniyordu.

GERGİN SÜRECİN SONUNA GELİNDİ

KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu, “Her ne kadar birileri yetki almış olsa da KEMDER’in gayretiyle sanal oda kurulmuştur. 4 Eylül’de sandıkta kazanarak mesleğimizi daha da kaliteli hale getireceğimizi bilmenizi ve bize güvenmenizi istiyorum” demişti. Kandıralı emlakçıların ciddi destek verdiği Ahmet Pekin ise, “Sektörde hizmet veren her şahıs ya da kuruluş oda kurmak için müracaat edebilir. Benim kurucu başkan olmak gibi bir etikete ihtiyacım yok. Benim adım Ahmet Pekin ve ben bu sektörde 13 yıldır hizmet veriyorum. Hizmet ettiğim sektöre de bir katkım olsun istiyorum. Seçildiğimiz takdirde emlakçılığı daha güvenilir bir meslek haline getirecek ve meslektaşlarımızı huzursuz eden hiçbir oluşuma müsaade etmeyeceğiz” demişti.

785 ÜYE OY KULLANACAK

Birçok tartışmaya sahne olan sürecin sonuna gelindi. Kocaeli Emlakçılar Odası, 4 Eylül Pazar günü (yarın) kongreye gidiyor. Kocaeli Muhasebeciler Odası’nda gerçekleştirilecek olan kongrede 785 üye oy kullanacak. Kongrede iki aday arasında kıyasıya bir yarış olacağına benziyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑