Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ekrem Cici, yeniden aday

Kandıra Orhan Mahallesi Muhtarı Ekrem Cici, mahalle halkına hizmet etmeye devam etmek ve seçilmiş muhtar olmak için yeniden aday olduğunu açıkladı.

16 Şubat 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.897 kez okunmuştur

Ekrem Cici, yeniden aday
Ekrem Cici, yeniden aday
2011 yılı sonlarında ilçemizde yaşanan üzücü bir olay sonrası Orhan Mahallesi Muhtarlığı’na atanan Ekrem Cici, seçilmiş muhtar olmak için yeniden aday olduğunu açıkladı. 3 yıldır yaptığı başarılı çalışmalarıyla mahalle halkının takdirini toplayan Cici, yarım kalan projelerini tamamlayarak hizmetlerine devam etmek istediğini belirtti. 1962, Kandıra doğumlu olan Ekrem Cici esnaflıktan emekli. Lise mevzunu, evli ve 3 çocuk babası.
AZALARINI VE PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK Mahalle halkının yoğun isteği nedeniyle yeniden aday olacağını belirten Cici, “İlçemizi derinden sarsan üzücü olay sonrası 3 dönemdir azalığını yaptığım Orhan Mahallesi Muhtarlığı’na atandım. 50 yıldır oturduğum mahallemin sorunlarını iyi bildiğimden elimden geldiğince mahallem ve sorunları için çalıştım. Yeni dönemde tekrar aday olmam konusunda halkın yoğun baskısı ile karşılaştım. Yarım kalan projelerimizin devamı için ve mahallemizin selameti için daha genç ve dinamik aza kadrosuyla yeniden aday olmaya karar verdim” dedi. İlerleyen günlerde yapacağı basın toplantısıyla azalarını ve yeni projelerini açıklayacağını belirten mevcut muhtar Ekrem Cici, mahalle halkına destek ve güvenlerinden ötürü teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑