Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesine kilitlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin Özbekistan'da bir araya geldi

17 Eylül 2022 Saat: 07:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 542 kez okunmuştur

Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesine kilitlendi!
Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesine kilitlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ndeki temasları kapsamında, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. Erdoğan ve Putin'in zirvenin düzenlendiği kongre merkezindeki görüşmesi, basına kapalı devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'ın Semerkant şehrinde gerçekleştirilen Şanghay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, Gözlemci Üye ve Özel Konuk Heyet Başkanlarını Selamlama Töreni'ne katıldıktan sonra aile fotoğrafında yer aldı. Erdoğan daha sonra diğer liderlerle geniş katılımlı oturuma geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan'daki Şanghay Teşkilatı Zirvesi öncesi kritik görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan, Semerkant'ta ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi. Erdoğan ve Şi Cinping'in Özbekistan Devlet Başkanı Yazlık Sarayı'ndaki basına kapalı görüşmesi yarım saat sürdü. İki lider, bölgesel konuları ele aldı ve iki ülke arasındaki ilişkileri değerlendirdi. Erdoğan, Çin Devlet Başkanı ile yaptığı görüşmenin hemen ardından Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh Ukhnaa'yla görüştü. Erdoğan'ın konakladığı Savitsky Otel'deki görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün yapacakları görüşmede, tahıl koridorunu yeniden ele alacak. Bunun yanı sıra Suriye meselesi, Azerbaycan-Ermenistan çatışması, ikili ve bölgesel meseleler de görüşülecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑