Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

DP Kandıra'da birlik

Kandıra İlçe yöneticileri, Bereket Lokantası'nda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Başkan Olcay Çelik'in yanı sıra tüm yönetim kurulu üyeleri ve e...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.872 kez okunmuştur

DP Kandıra'da birlik
DP Kandıra'da birlik

Kandıra İlçe yöneticileri, Bereket Lokantası’nda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Başkan Olcay Çelik’in yanı sıra tüm yönetim kurulu üyeleri ve eşleri de katıldı.

 

DP Kandıra İlçe yönetimi, geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Politikanın konuşulmadığı iftar yemeği neşe içinde, bol sohbetle geçti. İlçe Başkanı Olcay Çelik yemek öncesi yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çelik,” şu mübarek ramazan ayında bir araya gelerek huzur içerisinde oruçlarımızı açmak bile yüce Allah’ımızın bir lütfu. Bu birlik ve beraberliğimizin ömür boyu sürmesini niyaz ediyorum” dedi.

Bereket Lokantası’ndaki iftara Olcay Çelik’in eşi Sevinç Çelik, yöneticiler Ender Altınay eşi Gülşen Hanım, Vahdettin Soydan eşi Nuray Hanım, Ramazan Özer eşi Ayşegül Hanım, Muammer Konur eşi Nuriye Hanım, Sebahattin Güngör eşi Arzu Hanım, Refik Ramazanoğlu eşi Nimet Hanım, Orhan Ünsal, Salih Eren, Erol Kayadelen, Emin Açıkgöz, Hasan Çakır, Hakan Gebeş, Volkan Bulgurcu, Cavit Ergül, Bekir Ünsal ve Ahmet Güdük katıldı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑