Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Kandıra'da

K

29 Ağustos 2012 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.889 kez okunmuştur

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Kandıra'da
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Kandıra'da

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, dün Kandıra’ya gelerek DP İl Başkanı Levent Yağız, Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, Belediye Meclis Üyeleri Salih Akyıldız, Şermin Çetiner, Eski Belediye Başkan Adayı Olcay Çelik ve çok sayıda partili tarafından çiçeklerle karşılandı. Yüzlerce partili ilçe binası önüne akın ederken, Uysal kalabalığı selamlayarak parti binasına geçti.
“TÜRKİYE DAR BOĞAZA GİRİYOR” Genel Başkan Uysal partililere parti binasından seslenerek, “DP yine sizlerin desteği ile tüm il ve ilçelerde şahlanacak, genel seçimlerde DP Meclis’te yerini alacaktır. Türkiye ekonomisi bitmiş durumda. Üreten toplumu baltalayan bu hükümet üreticiyi bitirdi. Artık kendini affettirmek için destekleme adı altında köylüye para dağıtıyor. Çiftçi artık tüketmeye başladı. Buda üretimin olmadığı bir ülkenin ne hale düşeceğini iktidar da biliyor halk da biliyor. Türkiye yavaş yavaş ekonomi anlamda dar boğaza giriyor” dedi.
SERİ ZİYARETLER Genel Başkan Uysal’a Kandıra yoğurdu hediye edildi. Partililerle bir süre sohbet ettikten sonra çarşı esnafını ziyaret etti. DP Genel Başkanı Uysal, DP İl Başkanı Yağız ve DP Kandıra İlçe Başkanı Altınay ile çok sayıda partili, Kandıra Muhtarlar Derneği, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi ve Kandıra Belediyesine ziyarette bulundu. Uysal ve beraberindekiler, daha sonra Kandıra Çarşamba Pazarı, Sanayi Çarşısı ve Gazete Kocaeli Kandıra Temsilciliği Kandıra Batı FM’ e ziyaret gerçekştirdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑