Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

DP’de il yönetimine iki kadın üye katıldı

Kandıra’dan DP’nin il yönetimine giren Banu Arslan İldeniz ile Hilal Kübra Altınay, yönetim kurul üyesi olarak ilk kez toplantıya katıldılar.

16 Ekim 2014 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.263 kez okunmuştur

DP’de il yönetimine iki kadın üye katıldı
DP’de il yönetimine iki kadın üye katıldı
Demokrat Parti il yönetimi haftalık toplantılarını aralıksız olarak sürdürüyor. Önceki akşam Cem Serhat Dayanç başkanlığında yapılan toplantıya GİK üyesi Murat Aydoğdu da katıldı. DP’nin il yönetimine giren Kandıra Belediye Meclis üyesi adayları Banu Arslan İldeniz ile Hilal Kübra Altınay, ilk kez yönetim kurul üyesi olarak toplantıya katıldılar.
Güncel siyasi konularla ilgili değerlendirme yapan DP İl Başkanı Dayanç, İktidar Partisi AKP tarafından Türkiye’ye zihin bulanıklığı yaşatıldığını belirtti, “Ülkemizin uluslar arası camiada pek çok ithamla karşılaştığını görüyoruz. Böyle bir zeminde bizim dikkate almamız gereken şey, ülkenin birliği, beraberliği ve milli güvenliğidir. Bu sürdürülemez şartlar içinde milletimizin kendi geleceğini görebildiği, kendi ufkunda yaşattığı ideallerini icra edebilecek bir siyasi kadroyu beklediğini görüyoruz.”dedi. Milletin kargaşa ortamında güvenebileceği bir liman aradığını belirten Dayanç, bu limanın Demokrat Parti olduğunu iddia etti, “Demokrat Parti bayrağını düşürmeyen ilçe teşkilatlarımızla birlikte yeniden şahlanıp hareketlenebilmek için çalışmalarımızı olağanca hızla sürdüreceğiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑