Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Dostluk yemeğinde gündem ülke menfaatleri

İş adamları Dursun Yılmaz, Raif Yıldız ve Erkan Alkan tarafından verilen ve menüsü Kandıra Hindisi olan dostluk yemeği samimi bir atmosferde gerçekleşti. Yemekte Türkiye’nin menfaatleri için birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

30 Aralık 2013 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.526 kez okunmuştur

Dostluk yemeğinde gündem ülke menfaatleri
Dostluk yemeğinde gündem ülke menfaatleri
Kandıralı işadamları Dursun Yılmaz, Raif Yıldız ve Erkan Alkan Kandıra Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde dostluk yemeği verdi. Birlik ve beraberlik mesajları verilen yemeğe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti il Başkanı Mahmut Civelek,AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe başkanı Erdinç Şentürk, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, Sakarya Belpaş Genel Müdürü Nihat Seymen, AK Parti Kandıra sorumlusu Nuri Güney ve davetliler katıldı.
ZOR GÜNLERDEN GELDİK Yemekte konuşma yapan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz iyi idare edildiği için bolluk bereket var. Bundan on beş yıl yirmi yıl öncesinde böyle bir sofra hazırlamak her babayiğidin harcı değildi. Arabası olan çok az sayıda arkadaşımız vardı. Onlara görev verirdik, bu yolda kaza yapan arkadaşlarımız vardır. Zor günlerden geldik. Varlığımız, arabamız, imkanımız yoktu. Şimdi her şeyimiz oluyor.
CEMAATİN İŞİ DEĞİL Köyde suyumuz var yolumuz var. Eksiklerimiz var onları da yerine getireceğiz. Hamdolsun güzel bir gidişatımız var. Şu anda ülkeye yapılan saldırı öyle bir tarikatın, Fethullah Hoca cemaatinin işi değil. Onlar sadece maşa olarak kullanılıyorlar. Belki içinde ajan olanlarda var bilemem. Ne kadar güvenilirler ne kadar güvenilmez daha fazla dikkat etmek lazım.
ENDİŞEMİZ YOK Zamanında dikkat etmedik, kardeş dedik, bizim savcı yaptığımız adamlar şimdi kuyumuzu kazıyorlar. Bizim için bile hazırlık yapmışlar. Twitterler’da falan görüyoruz. Bizim endişemiz yok insanların hayrına daha güzel yaşamaları için çalışıyoruz. Bu günün en büyük cihadı bu. Bizim işimiz sıradan bir iş değil. Büyük sorumluluklarımız var. Suriye, Irak, Mısır, Ortadoğu, Orta Asya, balkanlar hatta Afrika bize bakıyor.Bizim abimiz olsun diye bekliyorlar. Bize değer veriyorlar. Devamlı güçlü olmamız lazım. Herkesin Türkiye’den beklentisi var.
SAĞLAM ADAM SECECEĞİZ Onun için meclis üyeliklerine, belediye başkanlığına satılmayacak adamları, sağlam adamları koyacağız. Önümüzde riskler var. İyi zamanda herkes yanımızda fakat tehlikeli zamanda adam kıvırıyor, kayış atıyor. Sağlam adamlardan seçeceğiz. Belediye başkanımız bizi satmayacak, adam gibi duracak. Adamın ruhunu bileceğiz. Bu adam kaç paralık adam, nereye gider? nereye gitmez? Zafiyetleri ne? Bunları bileceğiz, kritik yerlere zayıf adamları getirmeyeceğiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑