Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Diyanet-Sen’den Bektaş’a geçmiş olsun ziyareti

Diyanet-Sen Kandıra İlçe Temsilcisi Tuncay Yaşar ve beraberindekiler, geçtiğimiz haftalarda çatıdan düşerek kaza geçiren Ferdenli Mahallesi İmam Hatip-i Sıddık Bektaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

6 Kasım 2014 Saat: 13:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.965 kez okunmuştur

Diyanet-Sen’den Bektaş’a geçmiş olsun ziyareti
Diyanet-Sen’den Bektaş’a geçmiş olsun ziyareti
Bacayı temizlemek için çatıya çıkan ve merdivenin kayması sonucu sırt üstü yere düşerek omuriliğinde çatlama meydana gelen Bozburun Köyü Ferdenli Mahallesi İmam Hatip-i Sıddık Bektaş’ı, meslektaşları yalnız bırakmadı. Diyanet-Sen Kandıra İlçe Temsilcisi Tuncay Yaşar, Diyanet-Sen İş Yeri Temsilcisi İlhan Erbay, Din Görevlileri Dernek Başkanı Yusuf Çakar ve Yeni Camii Müezzin Kayyımı Yusuf Turan, Bektaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundu.
MORAL BULDU Ferdenli Köyü’nde 5 yıldır görev yapan Sıddık Bektaş’ın geçirdiği kaza nedeniyle son derece üzgün olduklarını ifade eden Diyanet-Sen Kandıra İlçe Temsilcisi Tuncay Yaşar, “Sendika olarak üyelerimizin sevinçli ve kederli günlerinde her zaman yanlarındayız. Arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve Allah’tan acil şifalar vermesini istedik. Umarım kısa sürede iyileşerek görevinin başına döner” dedi. Bir ay boyunca sert bir zeminde yatması gereken Bektaş ise, meslektaşlarının ziyareti ile büyük moral bularak kendilerine teşekkürlerini iletti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑