Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Dinç Mühendis Yuvaya Döndü

Kandıra'nın tanınmış simalarından Öğretmen Dilaver Dinç'in, İnşaat Mühendisi oğlu Hakan Dinç Kandıra'da ofis açmak için kolları sıvadı.

14 Eylül 2023 Saat: 10:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.572 kez okunmuştur

Dinç Mühendis Yuvaya Döndü
Dinç Mühendis Yuvaya Döndü

Kandıra’da doğup büyüyen Hakan Dinç, eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş hayatına ülkemizin çeşitli illerinde gerçekleştirilen projeler ile devam etti. İstanbul 3.Havalimanı inşası, Antalya Raylı Sistemler projesi gibi önemli projelerde bulundu. Daha sonra ahşap evler üzerine kariyerine devam eden Dinç, sektörde 8 yıldır kazandığı deneyim ve tecrübesini bundan böyle kendi mühendislik, mimarlık ofisinde devam ettirecek.

Hakan Dinç; ilçemizde bulunan Aydınlık Mah. Güvenler Cad. No:3 (Cumartesi Pazarı sonunda) açtıkları ofiste plan, proje, inşaat, taahhüt, ahşap ev ve danışmanlık hizmetleri sunacaklarını, ilçemize geri döndüğü için mutlu olduğunu açıkladı. Dinç gazetemiz aracılığıyla 15 Eylül Cuma 14:00 'te düzenlenecek açılış törenimize tüm Kandıra halkı davetlidir, diye ekledi.

Hakan Dinç kimdir ?
Kandıra da doğup büyüyen Dinç, ilk ve orta öğretimini ilçemizde tamamladı. Lise ve Üniversite eğitimi için ilçemizden ayrılan Dinç, 2015 yılında Karaelmas Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ara vermeden iş hayatına atıldı. Betonarme kariyerine İstanbul 3.Havalimanı inşasında başlayan Dinç, oradaki görevini başarı ile tamamlayıp, Antalya Raylı Sistemler projesine geçiş sağladı. Son yıllarda ahşaba yönelen Dinç, Finlandiya menşeili özel bir firmada ahşap ev, kütük ev üzerine görev aldı. Ülkemizin çeşitli projelerinde saha mühendisliği, şantiye şefliği ve proje müdürlüğü görevlerini üstlendi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑