Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Dereye düşen köpeği canı pahasına kurtardı

Namazgâh Deresi’ne düşen köpeği fark eden vatandaş, hiç düşünmeden dereye atlayarak akıntıda sürüklenen köpeği canı pahasına kurtardı.

2 Eylül 2016 Saat: 17:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.039 kez okunmuştur

Dereye düşen köpeği canı pahasına kurtardı
Dereye düşen köpeği canı pahasına kurtardı

Kandıra’da insanlık ölmemiş dedirten bir olay yaşandı. Alınan bilgilere göre Namazgah Deresi’nde akıntıda sürüklenen köpeği fark eden 57 yaşındaki Mustafa isimli vatandaş, hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekiplerin gecikebileceği ihtimalini düşünen vatandaş, hiç düşünmeden dereye atlayarak köpeği kurtarmaya çalıştı ancak deredeki akıntı her ikisini de sürüklemeye başladı.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Namazgah Deresi’nin direklerine güçlükle tutunmaya çalışarak durabilen vatandaşın yardımına ise itfaiye ekipleri yetişti. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri ip yardımıyla önce köpeği ardından vatandaşı kurtarmayı başardı. Canı pahasına köpeği kurtarmak için çabalayan duyarlı vatandaş, olaya şahit olanlar tarafından takdirle karşılandı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
necip 02.09.2016 20:18
Allah razı olsun ne diyelim....İnanıp Hayra ve barışa yönelik işler yapanlar,bir birlerine hakkı önerenler,bir birlerine sabrı önerenler müstesna.(Asr Suresi)...Birde yeni nesil çöp bidonlarının kapakları açık tutulsa.Eskiler ağır oldukları için açıktı ve kedi köpek karınlarını doyuruyorlardı.Kış geliyor insanımız inşallah çöp kenarlarına yemek bırakır ümidiyle.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑