Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Demokrat Parti Kandıra'da iddialı

Demokrat Parti'nin Çiçeği burnunda İl Başkanı Kandıra Eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin ilçede Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.530 kez okunmuştur

Demokrat Parti Kandıra'da iddialı
Demokrat Parti Kandıra'da iddialı

Demokrat Parti’nin Çiçeği burnunda İl Başkanı Kandıra Eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin ilçede Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi.

 

Demokrat Parti il Başkanlığı görevine atanan Kandıra Eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin geçtiğimiz hafta açılışı yapılan gazetemizin Kandıra Temsilliğini ziyaret ederek Ünal Cankurt ile bir süre görüşmüştü. Kandıra’ya böyle bir temsilcilik açılmasının önemli olduğunu belirten Şahin hayırlı olması dileğinde bulundu. Şahin Kandıra Temsilciliğimiz Ünal Cankurt’a yeni görevi ve Kandıra ile ilgili önemli açıklamalarda da bulundu.

 

Kandıra Belediyesi Halktan Kopuktur

Demokrat Parti ile Başkanı olmaktan mutlu olduğunu belirten Şahin “ Demokrat Parti Türkiye’nin geçmişine imza atmıştır.Onun bir Başkanı olmak gerekir “ dedi. Açıklamasında Kandıra’yla ilgili düşüncelerini belirten Şahin “ Türkiye’ye hizmet etmek görevimiz.Hepimiz biliyoruz ki Ercüment Şahin Kandıralı.5 Yıllık Başkanlık yapmıştır. Kandıra’nın problemlerini bilen en iyi kişiyim. Kandıra’nın ihtiyaçlarını en iyi şekilde yerine getireceğiz. Elimizdeki imkanlarla Kandıra’yı iyi yapmaya çalışmışızdır. Kandıra’ya ne yapılsa azdır. Kandıora en çok hizmet yapılması gereken yerlerden biridir “ dedi. Mustafa Öğren Başkanlığındaki Kandıra Belediyesi yönetimin halktan kopuk olduğunu belirten söyleyen “ Benim temel anlayışıma göre belediyedeki görev halkla bütünleşmek ve halkın içinde olmaktır” şeklinde konuştu.

 

Kandıra Benim için Önceliktir

İlk yerel seçimlerde DP olarak iddialı olduklarının altını çizen Şahin “ Kocaeli’deki bütün Belediyeleri almak amacı ile, inanarak yola çıkıyoruz.Kocaeli’nin önceliklerinden bir tanesi de, benim ilçem olan Kandıra’dır.Kandıra’da yerel seçimleri kazanacağımızı ve iddalı olduğumuzu biliyorum.Bunu söylerken, Kandıramızın parti içinde blok bir kitle oyu mevcuttur.İyi çalışarak ve bu oyların üstüne oylar katarak belediye başkanlığını kazanacağımızı söylüyorum’ dedi.Açıklamalarında Kandıra’nın kalkınması için yapılması gereken projelere de değinen Şahin, ‘Bana göre turizm ilk sırayı almamalı.Çünki turizm sezonu çok kısa.Kandıra’da işsizliği ortadan kaldırmak için öncelikle çevreyi kirletmeyecek, organize sanayi projesi hayata geçirilmelidir.Belediye başkanı olduğum zamanda, çok çaba gösterdim, ama ne yazıkki tamamlayamadım.’ diye konuştu.    

 

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kocaeli kamuoyuna beyaz bir sayfa açtıkları mesajını verdiklerini ifade eden Şahin; ‘Geçmiş geride kalmıştır.Önümüzdeki güzel günlere bakacağız.Kimseyle dargın değilim.Görevim gereği kollarımı açıyor ve herkesi kucaklıyorum’ dedi.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑