Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Demirkol: İyi niyetimiz suiistimal edildi

Çalışmaların aksamaması için paralarını almadan imza verdiler, 1 yıl geçmesine rağmen hala paralarını alamadılar. Bu duruma öfkelenen Şaban Demirkol, arazisini avlu içine alarak yetkililere tepki gösterdi.

14 Mart 2013 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.677 kez okunmuştur

Demirkol: İyi niyetimiz suiistimal edildi
Demirkol: İyi niyetimiz suiistimal edildi
Kandıra-Kefken yolu Yulaflı mevkiinde başlatılan yol çalışması iddialara göre onlarca vatandaşı mağdur ediyor. 1 yıldır tapu sahipleri yol için verdikleri yerlerin paralarını yetkili kurumlardan bir türlü alamıyor. Şaban Demirkol’un iddiaları şu yönde; “Geçen yıl Mart ayında karayolları tarafından Yulaflı Köprüsü ve devamındaki 1 kilometrelik yol çalışmalarının başlatılması için 10-15 kişinin yerlerinden yol geçeceği belirtildi.
AVLU İÇİNE ALDIM Yetkililer tüm tapu sahipleri ile bir toplantı yaparak paraların 3 ay sonra ödeneceğini söyledi. Bu zaman diliminde çalışmaları yürütmek için bizlerden imza istediler. Bizde çalışmaların aksamaması için imza verdik fakat paramız 1 yıl geçmesine rağmen hala ödenmedi. 10 bin 280 metrekarelik arazimin 3 dönümlük bölümünden yol geçeceği belirtildi. Param 1 yıl geçmesine rağmen ödenmemesi sonrasında bende yerimi avlu içine aldım.
HAKKIMI ALMADAN… Bu şekilde yolu kapatmış oldum. Müteahhit firmaların kısa sürede paramın ödeneceğini söylese de param ödenmeden kesinlikle yerimde çalışmalara müsaade etmeyeceğim. Bu bölgede yeri olan vatandaşlar bizler gibi mağdur fakat bu kişilere aba altından bazıları sopa gösteriyor. Ben hakkımı alana kadar yolun açılmasına müsaade etmeyeceğim. Gerekirse bu süreci yargıya taşıyarak hakkımı arayacağım.
KİMSEYE İNANMIYORUM Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan beni arayarak Haziran ayında paramın ödeneceğini söyledi ve kendinin kefil olduğunu belirtti. Şantiye şefi ise 10 gün müsaade istedi. Artık hiç kimseye inanmıyorum. Param ödenmeden yerimde çalışma yaptırmayacağım. Beni değişik ifadelerle tehdit eden kişilere de pabuç bırakmayacağım. Hakkımı yasal yollardan arayacağım.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑