Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Damga Gazetesi geliyor !

Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği kurucularından olan 4 gazete sahibi, birleşme kararı alarak yeni bir gazete çıkarmak için yola çıktıklarını açıkladılar.

16 Eylül 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.966 kez okunmuştur

Damga Gazetesi geliyor !
Damga Gazetesi geliyor !
Yaklaşık olarak 6 ay önce kurulan ve kısa adı KOGSAB olan Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği’nin 4 yöneticisi, yeni bir gazeteyi yayın hayatına geçirmek için aylar öncesinden başlattıkları çalışmaların sonlarına yaklaştılar. Günlük olarak yayın yapan Çağdaşkent Gazetesi’nin sahibi Adnan Üner, Yenigün Gazetesi’nin sahibi Suat Selim Malkoç, Darıca Gazetesi’nin Sahibi Erol Polat ve Avaz Gazetesi’nin sahibi Kenan Höbek, aldıkları birleşme kararının ardından, öncelikli olarak mevcut baskı tesislerini kapatarak daha modern ve daha kapsamlı bir matbaa kurma kararını aldılar
Yeni bir matbaa tesisi kurma çalışmalarının bitmesine kısa bir süre kalmasıyla birlikte haber merkezi binasını da hizmete sokan girişimciler, yeni çıkacak gazetelerinin ismini de belirlediler. Farklı tasarım, farklı haber anlayışıyla günlük 16 sayfa ve renkli olarak okuyucusuyla buluşacak olan gazetenin ismi ‘’ Damga’’ olarak belirlendi. Kocaeli merkezde, Darıca’da, Çayırova’da ve Dilovası’nda da temsilcilikler açacak olan Damga Gazetesi’nin okuyucusuyla buluşacağı tarih ise 30 Eylül 2013 Pazartesi olarak açıklandı. Diğer yandan, Çağdaşkent, Yenigün, Darıca ve Avaz Gazetesi’nin sahipleri, abonelerini de birleştirdiklerini söyleyerek Damga’nın tirajını 5 bin adet olarak ifade ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑