Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Damat Çaldı Gelin Oynadı

İstanbul Ümraniye Dudullu Elif düğün salonunda yapılan düğün töreninde damat’ın çalıp söylediği orkestra eşliğinde gelin oynadı. Herkes bu düğünü konuşur oldu.

24 Mayıs 2012 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.296 kez okunmuştur

Damat Çaldı Gelin Oynadı
Damat Çaldı Gelin Oynadı
Kandıra merkez Erikli Budaklar mahallesinden İstanbul Ümraniye’de ikametgah eden Şazimet - Bahri Erçetin’in biricik oğulları Deniz Erçetin aslen Bayburt’lu olan Dudullu’da ikametgah eden Neziha - Enis Efe’nin güzel kızları Elif Efe’yle Dudullu Elif düğün salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. İstanbul Dudullu Akbank şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Deniz Erçetin Çekmeköy Serpil Abla Anaokulunda çalışan Elif Efeyle önceki akşam Dudullu Elif Düğün salonunda yakınlarının ve halkın büyük katılımıyla dillere destan bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.
Elif ve Deniz ailesinin bu güzel gününde Elif Düğün salonunu tıka pasa dolduran yakınları ve sevenleri bu güzel çiftin düğün töreninde doyasıya eğlendiler. Damat Deniz Erçetin sahnede yer alırken orkestrası ile birlikte birbirinden güzel söyledikleri şarkılarla kendi düğününü kendi söyleyip kendi çaldı. Gelin hanımı ve davetlileri doyasıya eğlendirdi. Damat Erçetin ‘ in bu güzel sürprizi davetliler tarafından büyük beğeni toplarken gelinin sahnede oynaması da davetliler tarafından büyük alkış aldı. Damat ve Gelin ‘ in küçük yaştan bugüne kadar bulunan tüm fotoğrafları slayt gösterisiyle davetlilere sunum yapıldı. En çok davetlileri duygulandıran slayt gösterisi ise merhum damat ‘ ın biricik dedesi İsmail Erçetin ‘ in gençliğinden ölümüne kadar yapılan slayt gösterisi oldu.
Takı merasiminde davetliler gelin ve damat’ı adeta altın ve paralarla süsledi. Daha sonra dev pasta kesilerek davetlilere yemek ve pasta ikramında bulundular. Şazimet – Bahri Erçetin ve Neziha – Enis Efe aileleri tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Düğüne damgasını vuran olay ise damat’ın hazırladığı slayt gösterileri ve sahne almasıyla gelini ve davetlileri oynatması oldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑