Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

ÇYDD Kandıra’dan Ankara gezisi

ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ankara’ya gezi düzenledi. Geziye, 7. sınıf öğrencileri de katıldı

5 Kasım 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.468 kez okunmuştur

ÇYDD Kandıra’dan Ankara gezisi
ÇYDD Kandıra’dan Ankara gezisi
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ankara’ya gezi düzenledi. İlçedeki 7. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "Atatürk’e Mektup" konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ve Kandıralı vatandaşların katıldığı Ankara gezisi neşe içerisinde gerçekleşti. Yarışmada Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu’ndan Ceyda Sallı Yıldırım birinci olurken, Akçakoca Ortaokulu’ndan Tuğçe Zorlu ikinci, yine aynı okuldan Elifnur Küçük üçüncü oldu.
TBMM’YE GİTTİLER Eski meclisin ziyaret edilmesinin ardından, Ceyda Sallı Yıldırım ve beraberindeki vatandaşlar Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu. Anı defteri de yarışma birincisi Ceyda Sallı Yıldırım tarafından yazıldı. Ardından Pembe Köşk’ü ziyaret eden ve İnönü’nün kızı Özden Toker tarafından ağırlanan grup, TBMM’de Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneşin konuğu oldu. Kandıralılar, mecliste bir süre oturumları takip etti. Kocatepe Cami ziyaretiyle gezi sonlandırıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑