Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

ÇYDD’den anlamlı yemek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şubesi, burs verdiği öğrencilerin ve ailelerinin katıldığı 180 davetliye Kerpe’de bir yemek programı düzenledi. Düzenlenen programda davetliler doyasıya eğlenerek muhteşem bir akşam geçirdi.

21 Ağustos 2013 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.097 kez okunmuştur

ÇYDD’den anlamlı yemek
ÇYDD’den anlamlı yemek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, Kerpe Parpali Restaurant’ta 180 kişinin katıldığı bir yemek düzenledi. Düzenlenen yemekte dernek tarafından burs verilen öğrencilerin başarıları kutlandı.
Açılış konuşmasını “hoş geldiniz” diyerek başlatan Başkan Deren, ardından sözü burs alan Kandıra Anadolu Lisesi öğrencisi kardelen Elif Kocaman’a bıraktı. Başarılı öğrenci Elif Kocaman, “Eğitimim boyunca yanımda olan ÇYDD’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okuyan Günce Önür söz alarak, dernek hakkındaki duygularını anlattı.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemeğin ardından üzerinde ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazılı pasta burs alan öğrenciler tarafından 10. yıl marşı ile birlikte kesildi. Ardından Kandıra kökenli olan Çetin Akarsu’ya derneğe verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi verildi.
Yemekte düzenlenen bir diğer sürpriz ise aileler arasında yapılan ücretsiz tatil kazanma çekilişi oldu. Başkan Deren tarafından Bodrum Kefaluka Hotel’de 5 günlük tatil yapmaya hak kazanan şanslı isim ise Neşe Kandıra oldu. Gece Esperanza Orkestrası ve Kandıra Musiki Grubu’nun şarkıları eşliğinde sona erdi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑