Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Cüneyt Özcan, azalarını açıkladı

Akdurak Mahallesi Muhtar Adayı Cüneyt Özcan, Kandıra belediye başkan adaylarını ve ilçe başkanlarını bir araya getirdiği yemekte yeni dönem için belirlediği aza adaylarını açıkladı.

14 Şubat 2014 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.342 kez okunmuştur

Cüneyt Özcan, azalarını açıkladı
Cüneyt Özcan, azalarını açıkladı
Kandıra Akdurak Mahallesi mevcut muhtarı olan ve mahalle halkına hizmet etmeye devam etmek için yeniden aday olan Cüneyt Özcan, azalarını da açıklayarak seçim çalışmalarının startını verdi. Çakıroğlu Aile Salonu'nda belediye başkan adayları ve ilçe başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Özcan, yeni dönem için belirlediği aza adaylarını tanıttı.
SİYASİLER BİR ARADA Yemeğe Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamazken CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, SP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Sağlam, CHP İlçe Başkanı Kenan Çapraz, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, SP İlçe Başkanı Hakan Erol, DP İlçe Başkanı Ender Altınay ve Muhtar Adayı Cüneyt Özcan'ın azaları katıldı.
SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ Kandıra'nın sorunları ve yapılması planlanan güzel hizmetlerin konuşulduğu yemekte hoş sohbetler gerçekleşti. Yemeğin ardından konuşma yapan Cüneyt Özcan, katılan davetlilere teşekkür ederek "Önümüzdeki yerel seçimler için muhtar adayı olarak bizimde yarış maratonumuz başladı. Mahallemi güzelleştirmek ve hizmetlerime devam etmek istediğim için yeniden aday oldum. Seçim çalışmalarıma ilk olarak siz değerli siyasi büyüklerimle başlamak istedim. Ziyaretlerimiz ve bu tür programlarımız devam edecek. Seçimin dostane birlik ve beraberlik içerisinde olmasını ve Kandıra'mız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.
AZA LİSTESİNİ AÇIKLADI Ardından belediye başkan adayları ve ilçe başkanları tek tek söz alarak bu organizasyonla siyasetçilerin bir araya gelmesine vesile olan Cüneyt Özcan'a teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler. Cüneyt Özcan'ın yeni dönem için aza listesi ise şu şekilde; Serhat Keskin, Şermin Çetiner, Aydın Aydın, Ayhan Sarı, Fatma Sağlam, Benan Avşar, Ahmet Uslu ve Rafet Akcan.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑