Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Cumhuriyetin 91’nci yıldönümü coşkuyla kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük emaneti olan Cumhuriyet’in 91’nci yıl dönümü Kandıra’da coşkuyla kutlandı. Vatandaşın yoğun katılım sağladığı törene Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ise katılmadı.

29 Ekim 2014 Saat: 17:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.158 kez okunmuştur

Cumhuriyetin 91’nci yıldönümü coşkuyla kutlandı
Cumhuriyetin 91’nci yıldönümü coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kandıra Çarşı Mahallesi Orman Caddesi üzerinde coşkulu bir törenle kutlandı. Programa İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Murat Yaygın, Belediye Başkanı Ünal Köken ve Başkan Yardımcıları Murat Batmaz, Asım Akkaya, Askerlik Şube Başkanı Adil Emektar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan, İlçe Jandarma Komutanı İlker Emirze, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, İlçe Sağlık Grup Başkanı Ali Uğur Kaynakçı, CHP İlçe Başkanı Recep Şenol, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe okul öğrencileri, öğretmenler, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaş katıldı. Programa Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ün katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.
100’ÜNCÜ YILA DAHA GÜÇLÜ GİRECEĞİZ Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Garnizon Komutanı Murat Yaygın ve Belediye Başkanı Ünal Köken öğrencileri ve halkı selamlayarak bayramını kutladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Kaymakam Erdoğan yaptı. Erdoğan, Karaman’ın Ermenek ilçesindeki bir maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin bir an önce kurtarılmasını temenni ederek başladığı konuşmasında Cumhuriyet’imizin yeni yaşını kutladı ve 100’üncü yaşımıza birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü gireceğimizi ifade etti.
ŞİİRLER OKUNDU Akabinde Akçakoca İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elif Asel Çolak, Zafer Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Serap Tarı ve İmam-Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Şevval Kılıç, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirlerini okuyarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Şiirlerin ardından Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu’nun folklor gösterileri ile coşkulu bir hava esti.
GEÇİT TÖRENİ Büyük bir coşkuyla kutlanan törenin ardından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Ardından bando gösterileri eşliğinde tören alanında yürüyen okul öğrencileri dev Türk bayrağı taşırken, askeri birlikler ise dev Atatürk posteri taşıdı. Program okul öğrencilerinin, askeri geçitlerin, askeri araçların, özel halk otobüslerinin ve taksicilerin tören alanından Türk Bayrağı ile geçmeleriyle sona erdi.















       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑