Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Cumhuriyet’in 90. yıldönümü Kandıra'da coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıl dönümü Kandıra’da coşkuyla kutlandı. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bayram programında duygu dolu anlar yaşandı.

30 Ekim 2013 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.732 kez okunmuştur

Cumhuriyet’in 90. yıldönümü Kandıra'da coşkuyla kutlandı
Cumhuriyet’in 90. yıldönümü Kandıra'da coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kandıra Çarşı Mahallesi Orman Caddesi üzerinde coşkulu bir törenle kutlandı. Programa Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Murat Yaygın, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı İlker Emirze, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevim Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Kenan Çapraz, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, muhtarlar, ilçe okul öğrencileri, öğretmenler, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaş katıldı.
ŞİİRLER OKUNDU Program okul öğrencilerinin bando gösterileriyle tören alanına yürümesiyle başladı. Ardından Garnizon Komutanı Murat Yaygın, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Cengiz Kan öğrencileri ve halkı selamlayarak bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Erdoğan yaptı. Akabinde Akçakoca İlkokulu öğrencisi Tuğçe Zehra Zorlu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Esin Sevim ve İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Samet Aktaş Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirlerini okuyarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.
HEDİYELER VERİLDİ Şiirlerin ardından Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu ve Zafer İlkokulu’nun folklor gösterileri ile coşkulu bir hava esti. Büyük bir coşkuyla kutlanan törenin ardından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Program okul öğrencilerinin ilçe caddelerinde yaptığı geçit töreni ile sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑