Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişiyle ilgili Ellibeş'ten açıklama

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize gelişine ilişkin bir açıklamada bulundu.

13 Aralık 2022 Saat: 09:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 640 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğanın gelişiyle ilgili Ellibeşten açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişiyle ilgili Ellibeş'ten açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aralık ayı sonuna doğru Kocaeli Şehir Hastanesi, Kandıra Yolu'nun 1-7 kilometre arasının açılışı ve bir gençlik buluşması programı yapmak üzere kentimize geleceği ifade ediliyordu. Ancak Erdoğan’ın bu programı iptal oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentimize gelişi mart ayına doğru olabileceği ifade edilirken, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in konuya ilişkin açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimizi ziyaret edeceğine dair basın kuruluşlarımızda yer alan haberler sonrası kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bilindiği gibi en son 6 Ağustos 2022 tarihinde şehrimizi ziyaret etmiş ve Açılış Bayramı’na katılmıştır. Yaz aylarının ortasında gerçekleşen bu ziyaretteki coşku, heyecan ve mahşeri kalabalık, Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimizde duyulan sevgi ve özlemin ne kadar yüksek ve benzersiz olduğunun bir göstergesiydi. Bu sevgi hiç bitmeyecek, bu coşku asla dinmeyecektir.

PROGRAM NET DEĞİL
Cumhurbaşkanımız, son dönemde ziyaret ettiği şehirlerde ülkemizin geleceği olan değerli genç kardeşlerimize verdiği önemin bir göstergesi olarak, “Gençlik Buluşmaları” düzenlemeye başlamıştır. Bu programlardan birinin şehrimizde olması muhtemeldir. Ancak henüz kesinleşmiş bir tarih söz konusu değildir. Program netleştiğinde tüm detaylar paylaşılacaktır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑