Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimiz sabırlı olsun"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılık yapanlara sert tepki gösterirken vicdansızlık yapanlara göz açtırmayacağız ifadelerini kullandı.

3 Nisan 2022 Saat: 18:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.322 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz sabırlı olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimiz sabırlı olsun"

Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiyle ilgili çok önemli mesajlar verdi.

Erdoğan, "Gıda fiyatlarında artışları yakından takip ediyoruz. Fiyatlar konusunda, vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine göz dikenlere acımayacağız. 3 kuruş fazla kazanmak için milletin huzuruna göz dikenler en büyük zararı kendilerine veriyor.

Bakanlıklarımız denetimden mevzuat hazırlığına kadar her konuda yoğun çalışma içinde." ifadelerini kullandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nden canlı bağlantı ile Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni'nde konuştu.

Stokçuluk ve gıda fırsatçılık yapanlara sert çıkan Erdoğan, "Bu yıl da elektrik ve doğalgaz faturalarının önemli bir kısmını yükünü biz devlet olarak yükleniyoruz. Gıda maddelerinin fiyatlarında artışları yakından takip ediyoruz.

Fiyatlar konusunda, vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine, geçimine göz dikenlere acımayacağız. Böyle dönemler hep birlikte fedakarlık yapmamız, günlük kazancımızı değil, ortak geleceğimizi düşünmemiz gereken dönemlerdir.

3 kuruş fazla kazanmak için milletin huzuruna göz dikenler en büyük zararı kendilerine veriyor. Bakanlıklarımız denetimden mevzuat hazırlığına kadar her konuda yoğun çalışma içinde. Bunların etiketlere yansımasını en kısa sürede görmeye başlayacağız. Baharın gelmesiyle işimizin daha da kolaylaşacağını umuyorum. Milletimden sabırlı olmasını bize güvenmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑