Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Cumhur İttifakı'nın Başkan Adayı Ölmez’de MHP ve Ülkü Ocakları’na ziyaret

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Cumhur İttifakı’nın paydaşları MHP ve Kandıra Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Başkan Adayı Ölmez, “31 Mart’ta yeni bir zafere daha imza atacağız” dedi.

19 Şubat 2024 Saat: 06:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 767 kez okunmuştur

Cumhur İttifakının Başkan Adayı Ölmez’de MHP ve Ülkü Ocakları’na ziyaret
Cumhur İttifakı'nın Başkan Adayı Ölmez’de MHP ve Ülkü Ocakları’na ziyaret

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez,  İlk olarak Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP İlçe Başkanlığı’na geçen Başkan Adayı Ölmez, Kandıra Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Oğuz Bertan ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. 

Başkan Adayı Ölmez, Cumhur İttifakı olarak her zaman güzel bir uyum ve birliktelik içerisinde olduk ve olmayı da sürdüreceğiz. 31 Mart’a kadar Cumhur İttifakı olarak gece gündüz demeden çalışacağız.

Kandıra’da sıkmadık el bırakmadan, vatandaşlarımızın sıkıntılarını dertlerini hem dinleyerek hem çözerek çalışacağız. Şuna yürekten inanıyorum ki; 31 Mart’ta Kandıra’da yeni bir zafer kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.  Ziyarette Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun ve Kadın kolları ilçe başkanı Nilgün Gürcan, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de yer aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ve ilçe yöneticileri ile birlikte MHP’yi ziyaret eden Başkan Adayı Ölmez’e Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Başkanı Emrah Çolak, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bertan, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Meclis Üyesi Adayları Mustafa Yağız, Abdülkadir Köksal, Selim Bayburt ve ilçe yöneticileri karşıladı.

Kandıra Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Oğuz Bertan; "Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in emrinde Ülkü ocakları Genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Bey ve kocaelimizin Uçbeyi Kocaeli Ülkü Ocakları İl başkanımız Abdulkadir Özdemir’in bir adım arkasında, Kandıra Ülkü Ocakları olarak tüm teşkilatımla liderlerimizin emrettiği üzere Cumhur ittifakını destekliyoruz.

Bizde en önemli husus Lidere sadakat şerefimizdir.Bu anlayışımız ile de liderimiz ne emrederse onu uygularız.Yeri geldiğinde bir tabak menemeni 10 kişi bölüşen hiç bir menfaat için yanımıza gelmeyen bu menfaatsiz kara yağız anadolu çocukları ile birlikte, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en ön planda olduğu teşkilatlarımızla birlikte inşallah Cumhur ittifakı istediği sonucu alacaktır. Kandıra Bizim, Türkiye Hepimizin."ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑