Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Çorba Çeşmesi hizmete açıldı

Kandıra Belediyesi tarafından Çarşı Meydanı’nda kurulan Çorba Çeşmesi hizmete açıldı. Düzenlenen törenle başlayan çorba ikramı hafta içi her sabah 6.30 ile 9.00 saatleri arasında hizmet verecek.

16 Aralık 2015 Saat: 15:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.547 kez okunmuştur

Çorba Çeşmesi hizmete açıldı
Çorba Çeşmesi hizmete açıldı

Kandıra Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında Selçuklu mimarisine uygun olarak tasarladığı Çorba Çeşmesi’yle vatandaşa hizmet vermeye başladı. Kandıra belediye hizmet binasının önündeki parkta bu sabah hizmete açılan Çorba Çeşmesi’ne vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Her sabah 6.30 ile 9.00 saatleri arasında hizmet verecek olan çorba çeşmesinden kahvaltı yapmadan evden çıkmak zorunda kalan vatandaşlar ve özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi göstereceği düşünülüyor.

İLGİ GÖRÜRSE SAYISI ARTACAK

Vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacakları sıcak çorba hizmetiyle halkı memnun eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Biz yardımlaşmayı, ikram etmeyi seven bir toplumuz. Halkımız sabahın erken saatlerinde evlerinden kahvaltılarını yapmadan çıktıkları zaman onlara belediye olarak sunduğumuz bu hizmetle ikramda bulunacağız” dedi. Ayrıca çorba çeşmesinde hijyen konusuna çok önem verdiklerini ifade eden Başkan Köken, “Her şey tam otomatik sistemle, çeşme kendi kendini temizleyecek şekilde dizayn edilmiştir. Biz de bu konuya önem veriyoruz. Çorba çeşmesinin ilgi görmesi halinde sayısını arttırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑