Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Çocuklar festivalde doyasıya eğlendi

Kandıra Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Tarım Kültür ve Sanat Festivali’ne neşe katan çocuklar, doyasıya eğlendi

4 Eylül 2014 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.368 kez okunmuştur

Çocuklar festivalde doyasıya eğlendi
Çocuklar festivalde doyasıya eğlendi

Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel yağlı Pehlivan Güreşleri, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde çocuklar doyasıya eğlendi. Namazgah Mesire Alanı’nda gerçekleşen şenliklerde gün boyunca animasyon ekipleri ile birlikte eğlenen çocuklar, keyifli bir gün yaşadı. Gün boyunca pamuk şeker ve Osmanlı macununa doyan çocuklar, kurulan çocuk parklarıyla doyasıya eğlendi. Anneleri ile birlikte yarışmalara katılan çocuklar, birbirinden güzel hediyelerin de sahibi oldu.
YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI Festivalde düzenlenen yöresel yemek yarışmaları da festivale ayrı bir renk kattı. ‘En iyi Mancarlı Pide’ ve ‘En iyi Keşkek Yemeği’ yarışmasında Kandıra’nın yöresel tatları başta jüri üyeleri olmak üzere tüm davetliler tarafından tadıldı. Mancarlı pide yarışmasında birinci Nurgül Muzaç olurken, keşkek yemeği yarışmasında ise birinci Cahide Uğur oldu. Dereceye giren isimlere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
FUTBOL TURNUVASI Öte yandan festival kapsamında Kandıra Belediyesi tarafından 3’üncüsü düzenlenen Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası da başlatıldı. Kurumlar arasında düzenlenen turnuvaya Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz başta olmak üzere savcı, hakim ve kurum müdürleri katıldı. Toplamda 10 takımın yarışacağı turnuvalar yaklaşık 1 ay boyunca devam edecek.











       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑