Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Çocuklar bisikletlerine kavuştu

Kandıra Belediyesi bisiklet dağıtmaya devam ediyor. Kocakaymas Yunus Emre Ortaokulu’nda düzenlenen törende 42 öğrenci bisikletlerine kavuştu

5 Mayıs 2019 Saat: 12:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.067 kez okunmuştur

Çocuklar bisikletlerine kavuştu
Çocuklar bisikletlerine kavuştu

Kandıra Belediyesi bünyesinde devam eden bisiklet dağıtım törenine katılan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, öğrenci ve velilerin bisiklet mutluluklarına ortak oldu. Bağırganlı Ortaokulu ve Araman Ortaokulu’ndan sonra Kocakaymaz Yunus Emre Ortaokulu’nda yapılan bisiklet dağıtım etkinliklerine katılan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, çocukların sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Adnan Turan, öğrenciler ve aileleri tarafından yoğun bir sevgi ile karşılandı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenine Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, Kandıra Belediyesi Meclis üyesi Hayri Çelik, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli ve vatandaşlar eşlik etti.

EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ

Turan, bisiklet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız bizim gördüğümüz eksiklikleri görmesin istiyoruz. Çocukken bisikleti ancak rüyalarımızda görürdük. Biz ise çocuklarımızın hiçbir eksiği olmasın diye çalışıyoruz. Onlar bizim bu dünyadaki en değerli varlığımız, bizim bugünümüz, yarınımız ve en önemlisi de ülkemizin gelecekteki garantileridir. Bayrağımızın, ezanımızın, değerlerimizin en önemli koruyucu ve kollayıcılarıdır” dedi. Turan, Kandıra’nın gelişmesi ve büyümesi için gece gündüz çalıştıklarını, geleceğin teminatı çocuklara daha güzel yarınlar bırakmayı hedeflediklerini vurguladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kandıra Belediyesi bünyesinde, Kocakaymas Yunus Emre Ortaokulu’nda düzenlenen törende Eğercili ve Yusufça Ortaokullarının katılımıyla toplamda 42 bisiklet dağıtımı yapıldı. Bisikletlerine kavuşan öğrenciler, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a bisiklet hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑