Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Civelek ve Hacıoğlu, Kandıra sahillerini gezdi

Kandıra Muhtarlar Derneği, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in kardeşi ve aynı zamanda Büyükşehir Yazı İşleri Daire Başkanı İsmail Civelek ve Ford Otosan Lojistik Müdürü Malik Hacıoğlu’nu misafir etti

8 Şubat 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.005 kez okunmuştur

Civelek ve Hacıoğlu, Kandıra sahillerini gezdi
Civelek ve Hacıoğlu, Kandıra sahillerini gezdi
Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz ve beraberindeki muhtarlar, Büyükşehir Yazı İşleri Daire Başkanı İsmail Civelek ve Ford Otosan Lojistik Müdürü Malik Hacıoğlu’nu ağırladı. Muhtarlar, Civelek ve Hacıoğlu’nu Kefken Muhtarı İsmail Buruş’un teknesiyle Kandıra sahillerini gezdirdi. Kefken Adası’na geçen topluluk, tahlisiye görevlilerini ziyaret ederek adanın çevresini inceledi.
YAZIN BİR BAŞKA GÜZEL Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz ve beraberindeki muhtarlar, yaz aylarında Kandıra sahillerinin ayrı bir güzelliği olduğunu belirtti. Muhtarlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra sahillerine ayrı bir önem verdiğini, Kandıra’nın her geçen gün güzelleşip büyüdüğünü ifade etti. Öte yandan muhtarlar, yaz aylarında da bu güzellikleri tekrar birlikte yaşamak için İsmail Civelek ve Malik Hacıoğlu’nu Kandıra’ya davet etti.
DAVETTEN MEMNUN KALDILAR Büyükşehir Yazı İşleri Daire Başkanı İsmail Civelek ve Ford Otosan Lojistik Müdürü Malik Hacıoğlu, muhtarların bu davetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz ve beraberindeki muhtarlara ilgilerinden ötürü teşekkür etti. Yazdan kalma bir günü Kandıra sahillerinde dolu dolu yaşayan Civelek ve Hacıoğlu, Kandıra’nın bu güzellikleri karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑