Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Civelek: Milli Şef’in kemikleri sızlıyordur

AKP Kandıra

20 Haziran 2014 Saat: 14:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.226 kez okunmuştur

Civelek: Milli Şef’in kemikleri sızlıyordur
Civelek: Milli Şef’in kemikleri sızlıyordur
AKP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın 39. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin görüşüldüğü toplantıya AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Prof. Dr. Yılmaz Bingöl, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk yaptı. Şentürk, “İnşallah 10 Ağustos’ta partimizin aday olarak göstereceği adayımızı birinci turda Köşk’e göndereceğiz. Bu akşam seçim sürecinde yapacağımız çalışmalar ile ilgili Yılmaz Bingöl hocamızdan eğitim alacağız. Bunun dışında 22 Haziran’da (yarın) sandık kurulları toplantımız olacak” diye konuştu.
SANDIKLARDA HÜSRANA UĞRADILAR Toplantıda konuşan diğer bir isim ise Başkan Ünal Köken oldu. Köken, ülkenin son 12 yıllık süreçte büyük hedefleri ortaya koyabilen bir ülke haline geldiğini ifade ederek, “Türkiye’nin bu hale gelmesinden endişe duyan ülkelerin varlığı aşikârdır. AKP’yi engellemeye çalışanlar milletin sesiyle sandıklarda hüsrana uğradılar. Yeni Türkiye’de büyük hedeflerimize ulaşma yolunda önümüzde çok önemli bir seçim bulunmaktadır. İnanıyoruz ki Türkiye’nin istikrarına, yarınların hedeflerine en layık olan en uygun kişi seçilecek. Bizler de bu toplantıyla Cumhurbaşkanlığı seçiminin startını veriyoruz. Allah bu seçimden alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin” dedi. Daha sonra kürsüye gelen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ise 30 Mart yerel seçimlerindeki başarılarını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de katlayarak sürdüreceklerini belirtti.
BAŞKA PARTİLER KOPYA ÇEKERLER Konuşmasında CHP’lilere de yüklenen Civelek, “Bugün buram buram şeriat kokan bir adamı Cumhurbaşkanı adayı gösteriyorlar. Hey gidi CHP, ne günlere kaldın. Şimdi Milli Şef’in kemikleri sızlıyordur. Kur’an-ı Kerim okumayı yasakladın, Şapka Kanunu çıkardın, uymayanları astın. Hacca gitmeyi, ezanın aslını okumayı yasakladın. Vay CHP bak ne hallere düştün. Hani irtica hani laiklik hani Cumhuriyet yürüyüşleri. Bak CHP genel müdürü El-Ezher mezunu bir kişiyi hem de size danışmadan aday gösterdi. Şimdi Başbakan’ımızı Çankaya’ya uğurlanma vaktidir. Biz çalışır başarırız, başka partiler kopya çekseler bile yapamazlar. Çünkü başka partilerde böyle ağabeyler, böyle ablalar, böyle Tayyip aşıkları yok” dedi. Civelek’in konuşmasının ardından Prof. Dr. Yılmaz Bingöl tarafından yapılan sunumla toplantı basına kapalı olarak devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑