Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Civelek Kandıra’da İl Delegelerinden destek istedi

14 Temmuz’da yapılacak AK Parti İl Kongresi için destek turlarına şimdiden başlayan A

2 Haziran 2012 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.958 kez okunmuştur

Civelek Kandıra’da İl Delegelerinden destek istedi
Civelek Kandıra’da İl Delegelerinden destek istedi
Dün Kandıra’ya giden AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Bereket Lokantası’nda il delegeleriyle birlikte yemek yedi. İlçe başkanı Erdinç Şentürk, il delegeleri ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından lokanta kapısında karşılanan Civelek, gelmesinin ardından kendisini karşılayan tüm partililerle samimi bir havada kucaklaşarak içeriye girdi. Yenilen yemeğe Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da katıldı.
Yemekte kısa ve esprili bir konuşma yapan ve partililerden kongre yapılacak alanın doldurulması için destek isteyen Civelek, ‘’ Uzun söze gerek yok. İlerleyen dönemde milletvekili olmak isteyen Kaymakamın biri görev yaptığı yerde vatandaşlarla tanışmak ve kaynaşmak için çeşitli köylerden vatandaşları makamına davet eder. Makama çağrılan vatandaşlar önleri ilikli ceketleriyle makama alınırlar. Kaymakama saygılarından kaymakamın karşısında ayakta dikilirler. Kaymakam zorla oturttuğu vatandaşlara yemek ikram etmek ister.
Vatandaşlar saygıdan ve çekindiklerinden bir türlü kabul etmezler. Kahve ikram etmek ister kabul etmezler. Kaymakam, hiç olmazsa çay içelim der. Süklüm püklüm oturdukları yerden, sıkıla sıkıla çay içmeyi kabul ederler. Çaylar yudumlanırken, Kaymakam söze başlar. Sizden bir şey isteyeceğim sizi onun için çağırdım der. Vatandaşlar çekine çekine sorarlar : emriniz olur kaymakam bey buyurun. Kaymakamda ‘’ ben milletvekilliğine aday olacağım bana oy verir misiniz der.
Sıkıntılı sıkıntılı, ceketlerinin düğmeleri ilikli oturan vatandaşlar , bir anda ceketlerinin düğmelerini açar ve bacak bacak üstüne attıktan sonra, ‘’ O zaman yemek ve arkasından içeceğimiz kahveyle bu konuyu konuşalım derler.’’ Diyerek fıkrasını anlatan Civelek ‘’ İşte bizde yemeğimizi, tatlımızı yedirdik, çayları içirdik, il kongresinde sizden destek istiyorum’’ dedi. İstediği destek sözünü alan Civelek, yemek sonrasında Kandıra’dan keyifli olarak ayrıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑