Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Civelek’e karpuzlu ziyaret

AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri de İl Başkanı Mahmut Civelek’e hayırlı olsun ziyareti yapanlar kervanına katıldı.

31 Temmuz 2012 Saat: 04:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.542 kez okunmuştur

Civelek’e karpuzlu ziyaret
Civelek’e karpuzlu ziyaret
Kandıra Ferizli Köyü Muhtarı ve ilçe yöneticisi Yüksel Özkan’ın tarlasında yetişen karpuz ve ‘Hizmette Liderlik’ adlı kitap hediye eden Şentürk, “Atamayla il başkanıydınız, şimdi seçilmiş başkan oldunuz. Başarılı çalışmalar yapacağınıza gönülden inanıyoruz” dedi. Hediye karpuza teşekkür eden AKP İl Başkanı Civelek, “Bu karpuzda Kandıra’ın sevgisinin olduğunu düşünüyorum. İnsanın annesinin, eşinin yaptığı yemeğe sevgisini kattığı gibi Kandıralılar da karpuza sevgilerini katmışlar” dedi. İl kongresinde verdikleri hedefi en iyi gerçekleştiren ilçenin Kandıra olduğunu açıklayan Civelek, “İl Kongresine katılım için verdikleri hedefi aşan Kandıra, ilçeler arasında birinci oldu, Başbakana sahip çıktı” diye konuştu.
FORMALİTE KONGRELER OLUR Tek listeli seçimlerde uzlaşma olmadığı için ertelenen Derince Dilovası ilçe kongrelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını, tarihlerinin de bugün Genel Merkezle yapılacak görüşme sonucu belli olacağını açıklayan Civelek, Derince ve Dilovası İlçe Başkanları ile yönetimlerinden memnun olduklarını, kongrelerde atanmış olanların seçileceğini, isterlerse ilçe başkanlarının yönetimlerde değişiklik yapabileceğini ifade etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑