Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Civelek: Bu salon Kandıra’ya yakışmıyor

AKP Kandıra’nın 30. ilçe danışma meclisine katılan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, belediye meclis salonunun bu toplantı için yetersiz olduğunu söyleyerek, “Bu küçük salon AKP’ye yakışmıyor” dedi.

17 Mart 2013 Saat: 14:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.012 kez okunmuştur

Civelek: Bu salon Kandıra’ya yakışmıyor
Civelek: Bu salon Kandıra’ya yakışmıyor
AKP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın 30. ilçe danışma meclisi toplantısı, önceki akşam Kandıra Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. İlçe başkanı Erdinç Şentürk’ün ev sahipliği yaptığı toplantıya; AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, ilçe gençlik kolları başkan vekili Ercan Güneş, kadın kolları başkan vekili Aygül Çetin, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı. Divan başkanlığını siyasi işlerden sorumlu Yüksel Sağlam yaparken, kâtiplikleri ise ilçe gençlik kolları başkan vekili Ercan Güneş ve ilçe kadın kolları başkan vekili Aygül Çetin üstlendi.
FİTNE GİRMESİN Açılış konuşmasını yapan Erdinç Şentürk, bundan sonraki toplantıların hepsini Turan Güneş Kültür Merkezi’nde yapacaklarının sözünü verdi. Yapısal sorunlardan kaynaklanan eksikliklerden dolayı Kandıra’nın sağlık alanında zorunlu hizmet bölgesine alındığını hatırlatan Şentürk, “Artık eksiklik olmayacak. Kandıra Gıda ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kamulaşma süreci bitmek üzere. Hayata geçerse işsizlikle ilgili sıkıntı asgariye indirilir. Kendimizi bu şartlara göre yetiştirmemiz gerekiyor” dedi. Şentürk, konuşmasını parti içine fitnenin girmemesini temenni ederek noktaladı.
DESTEK İSTEDİ Meclisin devamında köy temsilcileri adına konuşan Teksen Köyü temsilcisi Hayri Akyıl, sandık yönetim kurullarını tamamladıklarını, seçmen listeleri üzerinde üye çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Akyıl, “Bizim isteklerimize başkanımız daha da çok yardımcı olacaktır. Siz teşkilatlardan da destek bekliyoruz. Köy olarak merkeze uzağız. Çalışmaları seçmene aktarırken bizleri yalnız bırakmamanızı istiyoruz. Her zaman seçime hazırız” ifadelerini kullandı.
MÜSTAKİL ANASINIFI Sonrasında ise İl Genel Meclisi üyesi İsmail Akalın söz alarak meclis için çalışmalardan söz etti. Akalın, Kandıra’ya bir iş adamının 4 sınıflı bir anaokulu yapacağını belirterek, “Önümüzdeki eğitim yılında müstakil bir anasınıfına kavuşacağız. Kandıra yollarına çok güzel duraklar yapılıyor. Bu yüzden belediye başkanımıza teşekkür ederim. Baraka şeklindeki durakların da kaldırılmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
KEŞKE YAŞANMASAYDI Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan yaptığı konuşmada Kandıra’nın artık gerçek kimliğine kavuşmaya başladığını ifade etti. Kan, “Kandıra, nüfusunun artmasıyla kent oldu. Bizler artık kent yönetiyoruz. Bu teşkilat her geçen gün daha da güçleniyor, omuz omuza safları sıklaştırıyoruz. Çünkü tecrübe alıyor ve büyüyoruz. Yaptığımız çalışmalardan hem belediye hem de teşkilat olarak rahatız. Geçmişte ne olduysa oldu. Keşke yaşanmasaydı” dedi.
BİZE YAKIŞMIYOR Mecliste son olarak AKP İl Başkanı Mahmut Civelek konuştu. Civelek, küçük bir salonda danışma meclisi yapmanın Kandıra’ya yakışmadığını belirterek, “Bundan sonra biz de dikkat edelim. Biraz da kabahat bizde aslında. Bakanlar geliyor diye sürekli salonların saatleriyle oynuyoruz. Kandıra’da salon bulunamadığını göz önünde bulundurup hatayı bizde bulalım” ifadelerini kullandı.
CHP’LİLER RAHATSIZ Sözlerine siyasi gündemle devam eden Civelek, Kandıra’nın sağlık alanında daha da güzel hizmet alacağının sözünü verdi. Civelek, “CHP, köylere giden hizmetten ve köylülerin bize verdiği oylardan çok rahatsız. Bizim belediyelerimiz ve Cengiz Kan hakkında sürekli haber çıkıyorlar. Burada dert Cengiz Kan, Aziz Alemdar, Şükrü Karabalık değil, dert AKP’den acaba ne koparabilirimdir. AKP yine Büyükşehir Belediyesi’ni alacak, CHP’liler bunu biliyor” dedi. PARTİLİLERE ÖĞÜT Kandıra’nın Ankara ve Kocaeli ne konuşuyorsa onu konuşması gerektiği belirten Civelek, “Kandıra fitne fesattan kurtulmalı. Kandıra yoğurdu ve turizmiyle konuşulacak bir yer olmalı. Kandıra’mızın kazanması lazım. Aramıza sokulmak istenen düşmanlıkların bize bir faydası yok. Burada AKP’den başka bir parti kazanamaz. Yaptığımız kamuoyu yoklamaları bunu gösteriyor” şeklinde konuşarak partililere öğüt verdi. Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑