Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Civelek: Bir oyla kazanacakmış gibi çalışacağız

Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatının istişare kurulu toplantısında konuşan İl Başkanı Mahmut Civelek, “Bir oyla Kandıra’yı kazanacakmış gibi çalışacağız” dedi.

8 Şubat 2014 Saat: 15:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.786 kez okunmuştur

Civelek: Bir oyla kazanacakmış gibi çalışacağız
Civelek: Bir oyla kazanacakmış gibi çalışacağız
Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatı, Görele Pide ve Döner Salonu’nda düzenlenen kahvaltı programıyla istişare kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Mahmut Civelek’in de katıldığı toplantıya, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, belediye başkan aday adaylarından Muhsin Tekol, eski belediye başkanı İsmail Genç ve çok sayıda partili katıldı.
ÖNERİLERİNİZİ PAYLAŞIN Birlik ve beraberliğin vurgu yapıldığı toplantıda ilk konuşmayı İlçe Başkanı Erdinç Şentürk yaptı. Şentürk, “30 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu süre içerisinde nasıl daha iyi çalışırız, belediyeyi tekrar kazanmak için neler yapabiliriz istişare edeceğiz. Çalışmalarımıza fayda sağlayacak önerilerinizi, düşüncelerinizi bizimle paylaşın” diye konuştu.
BİRLİK OLMAZSA TAD-TUZ OLMAZ Ardından söz alan Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, “Parti büyüklerimizle yaptığımız istişareler sonrasında Kandıra’nın bize ihtiyacı olduğunu düşündük. Bilgi ve birikimimi memleketim olan Kandıra’mıza harcamaya karar verdik ve aday oldum. Kandıra’da proje üretmek çok kolay. Önemli olan birlik ve beraberliği sağlamak. Birlik ve beraberliği sağlayamazsak yapılan hizmetlerin, projelerin tadı tuzu olmaz” diyerek parti içerisinde kenetlenmeleri gerektiğinin vurgusunu yaptı.
HERŞEY KISMET Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ise yaptığı konuşmasında her şeyin nasip kısmetten ibaret olduğunun altını çizdi. Civelek, “Bu işler kısmet işidir. Mevcut belediye başkanımız Kandıra için çok güzel hizmetler yapmıştır. Ama sayın başbakanımız Ünal Köken kardeşimizi aday gösterdi. Bizimde başbakanımızın kararına saygı gösterip adayımızın arkasında kilitlenmemiz gerekir” dedi.
PROTESTOLAR NORMAL Yapılan protestoları anlayışla karşıladığını belirten Civelek, “Bende belediye başkan adayı olamadığım zamanlarda ailem ve yakın çevrem protesto yapmamız gerektiğini söylemişlerdi. Bunlar doğal şeyler. Sıcağı sıcağına her şey olur. Aradan 1 hafta 10 gün geçtikten sonra insan mantıklı düşünmeye başlıyor. Aday kim olursa olsun fark etmez, bizim davamız ortak” şeklinde konuştu.
1 OYLA KAZANACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ 30 Mart seçimleri için çok dikkatli çalışmaları gerektiklerini vurgulayan Civelek, “Diğer partiler diyor ki 30 Mart seçimleri sadece yerel seçim değil. Bizde artık önümüzdeki seçimleri artık sadece yerel seçimler olarak görmüyoruz. 30 Mart seçimlerini cumhurbaşkanlığı, genel başkanlık ve yerel seçimler olarak görmeliyiz ve çok çalışmalıyız. Sadece bir oyla Kandıra’yı kazanacakmış gibi çalışacağız” diye konuştu. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑