Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Civelek: Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar

Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği 37. genişletilmiş danışma meclisinde gündem yolsuzluk operasyonlarıydı. Toplantıda konuşan Civelek, “Ülkemizin gücünü çekemeyenler, aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar” dedi

19 Aralık 2013 Saat: 19:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.249 kez okunmuştur

Civelek: Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar
Civelek: Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar

Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’nın 37. danışma meclisi önceki akşam Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in de katıldığı toplantıda il yöneticileri, ilçe teşkilatı ve Kandıra Belediye Başkan aday adayları hazır bulundu. Toplantı gündemi, son günlerde ülke gündemini meşgul eden yolsuzluk operasyonlarıydı. Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Civelek, Başbakan Erdoğan’a sonsuz güvendiklerini belirterek, olayın ilerleyen zamanlarda parti lehine döneceğini savundu. Toplantıda ayrıca Kandıra Belediye Başkan adayı ile ilgili hiçbir sinyal verilmezken, adayın kim olacağını Civelek’in dahi bilmediği vurgulandı.
CİVELEK BİLE BİLMİYOR Belediye başkan aday adaylarını basından takip ettiğini ve çalışmalarını takdir ettiğini belirten Şentürk; “Aday adaylarımız bu süreç içerisinde birlik ve beraberlik mesajı vererek bizi oldukça memnun ettiler. Adayımız yakın zamanda açıklanacaktır fakat kim olduğunu il başkanımızın bile bildiğini sanmıyorum” dedi. Ardından söz alan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Kandıra’nın artık bir kasaba değil şehir olduğunu söyleyen Kan, “2009’da CHP’nin olan belediyeyi halkımızın takdiriyle kazanarak alnımızın akıyla bugünlere getirdik. Yapılan hizmetlerle ilçemiz artık kasaba değil şehir oldu” diye konuştu.
SEÇİMİ ALMAK YETMEZ Civelek ise iktidar döneminde yapılan hizmetleri anlatarak, yerel seçimlerde yine 13-0 yapacaklarını ifade etti. Civelek, “Belediye başkan adayının kim olacağı hakkında sürekli bir isim ortaya atılıyor. Sokakta dolaşan isimlere aldanmayın. Adayın kim olacağını henüz biz de bilmiyoruz. Aday kim olursa olsun her birimiz onun peşinde olacağız. Biz Kandıra’da gecesi ve gündüzü ile çalışan bir teşkilat istiyoruz. Birlik ve beraberlik gösteren aday adaylarımızı seçimden sonra birbirlerine daha tutkun görmek istiyoruz. Kandıra zaten bizim. Burada önemli olan oyumuzu daha fazla yükseltmektir” dedi.
ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ Son günlerde yapılan operasyonları değerlendiren Civelek; “Gezi Parkı olayları tutmayınca, tencere tavaya saldırarak milleti ayaklandırdılar. Hemen ardından boya badana eylemleri başlattılar, o da tutmadı. Geçtiğimiz günlerde dershane paketine yüklendiler, onu da başaramadılar. Yerel seçimlere 3 ay kala bu operasyonları ortaya çıkardılar. Ben eminim ki diğer eylemlerde olduğu gibi partimiz bu olayların üstesinden de gelecektir ve olaylar partimizin lehine dönecektir. Yerel seçimlere çok az kala bunların yapılması tesadüf değildir. Aramıza nifak sokmak isteyenler var. Bizim bazı ilişkilerimizden rahatsız olanlar var. Güçlü, tek yumruk olan Türkiye’yi istemeyenler var. Devletin içinde devlet olmaz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑