Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Civelek: adaylarla alakalı, üst kurul çalışması tamam

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, “Belediye başkan adaylarımız belli değil. Ancak adaylarla alakalı, üst kurul bütün çalışmaları oluşturdu. Sadece Başbakan’ın bunları değerlendirmesi kaldı.

6 Ocak 2014 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.158 kez okunmuştur

Civelek: adaylarla alakalı, üst kurul çalışması tamam
Civelek: adaylarla alakalı, üst kurul çalışması tamam
Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek dün parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Civelek, “Belediye başkan adaylarımız belli değil. Ancak adaylarla alakalı, üst kurul bütün çalışmaları oluşturdu. Sadece Başbakan’ın bunları değerlendirmesi kaldı. Konuşmasının başında ülke gündemini değerlendiren Civelek, “17 Aralık tesirleri henüz geçmedi. 17 Aralık’tan itibaren artık bu millet tablonun bütününe bakıyor. Bu olayların amacı Ak Partiye yolsuzluk etiketi yapıştırmaktır. Bazıları bu süreçten sonra partimizin oylarının düştüğünü düşünüyor. Oylarımız her geçen gün artıyor. 30 Mart’taki seçimlerde hem ilimizde hem de ülkemizde oylarımızı artıracağız” dedi.
ADAYLARDA GECİKTİK, KABÜL Yeni yılın ilk günü ilçe başkanları ile bir araya geldiklerinin altını çizen Civelek, “Belediye başkan adaylarımız belli değil. Açıklamanın biraz geciktiğini ben de belirtiyorum. Başbakanımızın yurt dışı dönüşünden birkaç gün sonra açıklayacağını düşünüyorum. Gerçi henüz tarihi kaçırmış sayılmayız. 18 Şubat ‘ta adayların netleşmesi gerekiyor. Ayrıca adaylarla alakalı, üst kurul bütün çalışmaları oluşturdu. Sadece Başbakan’ın bunları değerlendirmesi kalmıştır. Bir hafta, 10 gün içerisinde adaylar belirlenir” şeklinde konuştu.
GEZİCİ FİRMANIN ANKETİ Kamuoyu yoklamalarına göre seçimle alakalı en ufak bir risk olmadığını belirten Civelek, “Adaylarımızı belirlerken sadece partimizin oyunu hangi üye ile daha artırabiliriz bunu düşüneceğiz. Operasyondan sonra yapılan bir anket gördüm. Gezici diye bir firma yaptırmıştı. Geziciler arasında oylarımız elbette düşük çıkar. Partimizin oyları düşmüş değil” açıklamalarında bulundu.
BİZİ SATMAYACAK ADAYLARI BELİRLEYECEĞİZ Cemaatle yakın ilişkisi olan aday adaylarının aday çıkartılıp çıkartılmayacağını da değerlendiren Civelek, “Paralel bir yapı oluşturmaya çalışıyorlar. Aramıza fitne girmemeli, aday adaylarının arasında böyle bir ayıklama olacağını zannetmiyorum” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ‘bizi satmayacak adayları belirleyeceğiz’ görüşünü değerlendiren Civelek, “Bizim hiçbir aday adayımız satın alınabilecek adaylar değildir” şeklinde konuştu.
NAMAZGAH BARAJI YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ Daha sonra Kandıra’da yapımı bir türlü bitmeyen ve müteahhit firma ile sürekli sorun yaşanan Namazgah Barajı ile ilgili merak edilenleri yanıtlayan Civelek, “Müteahhit firma ile ilgili sorun tesadüf oldu. Bir müteahhidin başka sebeplerden istifa etmesi durumunda kanunlarımız bellidir. Sonuçta insanlar çalışıyor. Kanunen müteahhit firma teminatını veriyorsa, imzasını atıyorsa ve Türkiye Cumhuriyeti kanununda bunlar önemli ise yapacak bir şey yok. Önemli olan sizin o kişiye karşı aldığınız tedbirdir. Böyle şeyler olabilir. Şirketlerin sahipleri insandır. Bizim biran önce bitirilmesi gereken işlerimiz var” diyerek Namazgah Barajı’nın tarihi ile ilgili olarak İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’dan görüş alacağını açıkladı. Civelek, Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı’nın ve Kandıra Sapağı’nın 15 Şubat tarihlerinde biteceğini belirtti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑