Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Civelek: Adayların açıklanması yakın

Ak Parti 2014 yılının ilk ve toplamda 8’inci istişare toplantısında Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, adayların belki yarın belki yarından da yakın bir şekilde açıklanabileceğini aktardı.

4 Ocak 2014 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.206 kez okunmuştur

Civelek: Adayların açıklanması yakın
Civelek: Adayların açıklanması yakın
Ak Parti 2014 yılının ilk ve toplamda 8’inci istişare toplantısı için partililer sabah saatlerinden itibaren Antikkapı’da toplanmaya başladı. 120 kişinin davet edildiği toplantı oldukça hareketli geçmesi bekleniyor. Toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Yusuf Akın ve çok sayıda partili katıldı.
ADAYLAR NOKTASINDA SÜRPRİZ Mİ BEKLEYECEĞİZ Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek toplantı öncesi ayak üstü basın mensuplarının merak ettiklerini de yanıtlayarak, adaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Civelek, “Adaylar belki yarın belki yarından da yakın açıklanabilir. Ama benim tahminim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Japonya gezisine çıkmadan önce Türkiye genelinde ilçe başkan adaylarının bir kısmını açıklayacak, geri kalan kısmı ise gezi bitiminde açıklayacağını düşünüyorum” diyerek adayların kısa bir zaman zarfında açıklanacağının sinyallerini verdi. BULUT’TAN İNCE GÖNDERME Ayrıca, Derince Belediye başkan adayı olarak adı sık sık lanse edilen Ali Haydar Bulut’ta toplantıya katılanlar arasındaydı. Masasına gelen gazetecilere Bulut, “ Aman dikkat edin bu kare çok tehlikeli bir karedir” diyerek partiden ihraç edilen Mehmet Eryürek’in Bulut’un kesin aday şeklindeki açıklamaları ile ilgili olarak da Civelek, “Adaylarla ilgili kimsenin henüz net bir bilgisi yok” diyerek konuyu kapattı. KOSGEB TARZ DEĞİŞTİRMELİ Toplantıya katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, KOSGEB hakkında belirli bilgiler aktardı. Bakan Işık, “KOSGEB yeni bir hareket tarzı belirlemeli. KOSGEB küçük üreticiye, ürünü ve kalitesini artırması için inovatif destek sağlayan bir kurum olmalıdır. KOSGEB piyasalar daraldığı zaman piyasaya can simidi olan bir kuruluş gibi hareket etmekten vazgeçmelidir. Dünyaya açılmalıdır” dedi. ADAYLAR GENEL MERKEZDE GÖRÜŞÜLÜYOR İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının geç kalmasını da değerlendiren Bakan Işık, “Genel başkanımızın birde Başbakanlık gibi bir vazifesi var bu unutulmamalı. Üst kurul adaylar noktasında görüşmelerini sürdürüyor” diyerek toplantının yapılacağı salona geçti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑