Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Çiğdem ile Enis dünya evine girdi

Kandıra’da emlakçılık yapan Eski Kocaeli İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Bektaş biricik oğlu Enis Bektaş ile dünya güzeli gelini Çiğdem Çeçen ile Mevlana Kültür Merkezinde görkemli bir düğün töreni ile evlendirdi.

11 Mayıs 2012 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.819 kez okunmuştur

Çiğdem ile Enis dünya evine girdi
Çiğdem ile Enis dünya evine girdi
Köseköy’ün tanınmış simalarından Zekiye Necdet Çeçen’in Dünya güzeli kızları Çiğdem Çeçen eski İl Genel Meclis Üyesi Hatice Mehmet Bektaş’ın biricik oğulları Enis Bektaş ile İzmit Mevlana Kültür Merkezinde görkemli bir düğün töreninde dünya evine girdiler. Düğün töreninde nikah şahitliğini, Kocaeli Millet Vekillerinden İlyas Şeker, Saray Bahçe Eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, AK Parti Eski İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf, İl Genel Meclis Üyesi Celal Özkara Aslan, Belediye Eski Meclis Üyesi Nuri Erturan yaptı. Düğün Törenine Kocaeli Millet Vekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, eski Belediye Başkanlarından Abdullah Köktürk, Ali Kahraman, Halil Vehmi Yenice, Sabri Gökbudak, Eski İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Celal Özkara Aslan, Nuri Erturan siyasi Parti temsilcileri iş adamaları çok sayıda yakın dost ve akrabaları katıldı.
Kandıra Merkezde emlakçılık yapan Eski İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Bektaş bu özel gününde kendini kendisini yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına salonda görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eski Vali Erdal Ata, Gebze Belediye Başkanı ada bu özel güne çiçek ve tebriklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Takı merasiminde gelin ve damat altın ve paralarla adeta süslendi. Düğüne katılan tüm davetliler gece boyu doyasıya eğlendi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑