Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Çiftçilere sahip çıkmak için iki il bir araya geldi

Tarım gıda ve hayvancılık yapan çiftçilere yardımlaşma ve dayanışma derneği 3 ay önce Kocaeli, Sakarya ve ilçelerini kapsayan bir dernek kuruldu. İlk kongresi yapılarak kurucu başkan Faruk Tezer seçildi.

4 Mart 2013 Saat: 16:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.545 kez okunmuştur

Çiftçilere sahip çıkmak için iki il bir araya geldi
Çiftçilere sahip çıkmak için iki il bir araya geldi
Kocaeli, Sakarya ve ilçelerini kapsayan Tarım Gıda ve Hayvancılık Yapan Çiftçilere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ilk olağan kongresi İzmit’teki dernek binasında yapıldı. 3 ay önce kurulan dernek ilk kez sandık başına giderek seçilmiş başkan ve üyelerini belirledi. Yapılan olağan genel kurul toplantısına 97 üyenin yanı sıra bazı muhtarlar da katıldı.
TEZER GÜVEN TAZELEDİ Divan başkanlığına Rahmi Günay getirilirken, katip üyeler ise Dilek Bilgiç ve İbrahim Eryıldız oldu. Çiftçilere, 3 ay önce kurulan derneğin faaliyetleri anlatıldı. Kurucu başkan Faruk Tezer tek listeyle seçime girdi. 97 üyeden 73’ünün oyunu alarak seçilmiş başkan oldu. BAŞKAN SÖZ VERDİ Başkan Faruk Tezer, üyelere teşekkür ederek hedeflerini belirten konuşmasını şu şekilde yaptı; “Öncelikle bu göreve beni layık gören tüm üyelerimize teşekkür eder bu sorumluluk içerisinde çalışmalarımı hep birlikte en güzel bir biçimde yöneteceğime sizin huzurunuzda söz veriyorum.
ŞUBE AÇACAĞIZ Sakarya ve Kocaeli’ni kapsayan bu derneğimiz çiftçilerimizin kalkınmasında ön ayak olmak, halkla devlet arasında bir köprü olmak amacıyla kurduğumuz bir dernektir. Çalışmalarımızı Kocaeli, Sakarya ve ilçelerinde şube açarak buralardan yürüteceğiz. Öncelik olarak ilk şubemizi Kandıra’ya açmayı düşünüyoruz. Üye sayımızı her geçen gün yükselterek daha çok çiftçiye ulaşmayı hedefliyoruz.” Faruk Tezer’in yönetim kurulu ise şöyle: Ahmet Koç, Nazmi Atlı, Dilek Bilgiç, Fikri Turgut, Necati Yılmaz, Yunus Bozkurt, Mustafa Küçük, Numan Toktaş, Abdülkadir Sarı. Denetim Kurulu Rahmi Bozkurt, İlhami Şener, Ragıb Erol, Özcan Orhan, Mükremin Deniz, İlhan Gürsel.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑