Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Cici Ve Akdenizli Ailelerin Mutlu Günü

Kandıra’lı işadamlarından Habip Cici biricik oğlu Cüneyt Cici’yi dünya güzeli Seda Ceren Akdenizli ile görkemli bir düğün töreniyle evlendirdi.

4 Şubat 2012 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.249 kez okunmuştur

Cici Ve Akdenizli Ailelerin Mutlu Günü
Cici Ve Akdenizli Ailelerin Mutlu Günü
Kandıralı Emine-Habip Cici çiftinin yakışıklı oğlu Cüneyt Cici ile Körfez`de ikamet eden Ayşe–İhsan Akdenizli`nin güzel kızları Seda Ceren, dünya evine girdi. Turan Güneş Kültür Merkezi`nde gerçekleşen düğünde çiftin nikahını Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan kıydı. Geniş katılımın olduğu düğün töreninde nikah şahitliğini; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra eski Belediye Başkanı İsmail Genç ve Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Abdullah Köktürk üstlendi. Tebrik ve takı yağmuruna tutulan çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.
Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün törenine katılım oldukça yüksekti. Her iki ailenin sevenleri bu özel günlerinde yalnız bırakmazken ilçemizin ve ilimizin önde gelen siyasi ve bürokratları da salonda yerlerini aldı. İşadamı Habib Cici davete katılan tüm misafirleriyle yakından ilgilendi. Takı merasiminde gelin Seda Ceren Akdenizli ve Cüneyt Cici adeta takılar içinde kayboldu. Cici ve Akdenizli ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi. Nefis ikramların sunulduğu düğünde konuklar, keyifli ve eğlenceli bir akşam yaşadı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑