Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP’nin Kandıra adayı İsmail Sarıca oldu

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan Kandıra Belediye Başkan adayının İsmail Sarıca olduğunu açıkladı.

3 Aralık 2013 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.010 kez okunmuştur

CHP’nin Kandıra adayı İsmail Sarıca oldu
CHP’nin Kandıra adayı İsmail Sarıca oldu
CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kandıra ilçe başkanı Kenan Çapraz ve Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan Kuşkan, Kandıra'nın belediye başkan adayının İsmail Sarıca olduğunu açıkladı.
Kandıra Belediye Başkan Adayı seçilen Devlet Planlama Teşkilatı eski genel müdürü olan İsmail Sarıca, toplantıda kendisini tanıttı. Siyasete girme sebeplerini açıklayan İsmail Sarıca, hep gençlerin siyasette olması gerektiğini düşündüğünü ancak gençlerden gelen bize ağabeylik yap talebi üzerine belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi. Kandıra için güzel şeyler yapmak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Sarıca, “Kalkınmış bir Kandıra için yoldayız. Kandıra'nın kalkınması için önemli projelerimiz var. İlerleyen günlerde bunları açıklayacağız” diye konuştu.
İSMAİL SARICA KİMDİR? 2004 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nden emekli olduktan sonra memleketi Kandıra'ya yerleşen İsmail Sarıca, 1977 yılındaki genel seçimlerde CHP milletvekili adayı olmuştu. Turan Güneş, Kenan Akman ve İbrahim Akdoğan'ın ardından listede dördüncü sırada yer alan Sarıca, milletvekili seçilememişti. Sarıca, 1987 yılındaki genel seçimde de milletvekili aday adayı olmuştu.
CHP’NİN KESİNLEŞEN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BAŞİSKELE: Aysun KILINÇ ÇAYIROVA: Timur KOÇ DARICA: Cengiz HAMŞİOĞLU DERİNCE: Hakan SAVAŞ DİLOVASI: Ercan DALKILIÇ GEBZE: Yakup YILMAZ GÖLCÜK: Turan DUMLU İZMİT: Sefa SİRMEN KANDIRA: İsmail SARICA KARTEPE: Yaşar SÖNMEZ KARAMÜRSEL: M.Asım UĞURLU KÖRFEZ: Reşat BAŞAR
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑