Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP’liler Kongre Öncesi İstişare Edecek

CHP Kandıra’nın etkili isimleri 2 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek olan olağanüstü kongre öncesi istişare toplantısı yapacak.

19 Şubat 2016 Saat: 16:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.345 kez okunmuştur

CHP’liler Kongre Öncesi İstişare Edecek
CHP’liler Kongre Öncesi İstişare Edecek

CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol ve yönetiminin istifasının ardından Kandıra’da görevlendirilen kayyum heyeti, 21 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde bir program düzenleyerek, partideki etkili isimleri bir araya getirecek. CHP Kandıra eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları, mevcut ve eski belediye meclis üyeleri, eski il genel meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarından oluşan partililer, kahvaltı programında bir araya gelerek 2 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek olan kongre öncesi değerlendirme toplantısı yapacaklar.

HENÜZ BAŞVURAN ADAY YOK

Şuana kadar aday başvurusu almadıklarını açıklayan Kayyum Heyeti Başkanı Kenan Çapraz, kendisinin ve kayyum heyetindeki isimlerin aday olmayacağını vurguladı. 158 delegenin oy kullanacağı olağanüstü kongrede delege listelerinin 24-27 Şubat tarihlerinde askıya çıkacağını kaydeden Çapraz, “Şu ana kadar bizlere müracaat eden bir adayımız olmadı. Parti büyüklerimiz bu konuda temaslarını sürdürüyor ancak bize herhangi bir bilgi sızmadı. Kim seçilirse seçilsin partimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kongre günü görevimiz sona erse bile yeni seçilecek olan arkadaşlarımızın her zaman yanında olduğumuz belirtmek isteriz. İlçemizdeki çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑