Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP’liler bayramda Kandıra’daydı

Kandıra CHP İlçe Örgütü’nün bayramlaşmasına CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş katıldı. Bayram namazını Kandıra’da kılan Güneş, daha sonra ilçedeki vatandaşlarla sohbet etti

21 Ağustos 2012 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.098 kez okunmuştur

CHP’liler bayramda Kandıra’daydı
CHP’liler bayramda Kandıra’daydı
CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün bayramlaşma törenine CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, belediye meclis üyeleri Cüneyt Erdem, Kemal Kardaş, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Şenol, eski belediye başkanı Kenan Evin, eski il genel meclis üyesi Semih Sarıçay, ilçe kadın kolları başkanı Sevil Bayraktar ve parti mensupları katıldı. İlçe başkanı Muzaffer Yağız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Yalçın Kuşkan, “Yerel seçimlerde Kandıra’yı biz kazanacağız” dedi. HEDEF YEREL SEÇİMLER Partililerle tek tek bayramlaşan ilçe başkanı Muzaffer Yağız, bayramlaşma programına katılan tüm CHP’lilere teşekkür etti. Yağız, “Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda hedefimiz biraz daha geniş ve hareketli olabilmek. Önümüzde hazırlanmamız gereken yerel seçimler var. Biz, yarın seçim varmış gibi hazırlanıp, aynı çatı altında toplanmalıyız. Kaybettiğimiz kandıra Belediyesi’ni alacağız” dedi.
MESLİSE TAŞIYALIM DİYE Buruk bir bayramlaşma geçirdiğini söyleyen milletvekili Hurşit Güneş ise, “Hakkari ve Van’da yaşanan felaketler, verdiğimiz şehitler hepimizi derinden yaraladı” dedi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın kendi partili meclis üyeleri tarafından yolsuzluk ile mahkemelerde yargılanması Kandıra tarihinde görülmemiş olaylardan bir tanesidir. Halk bizi sorunlarını meclise taşıyalım diye seçti. İNSANLAR AKP’Yİ BİTİRDİ Ben de öyle yaptım. Ceza davasında yargılanan başkan serbest kalıyor. Daha da önemlisi İç İşleri Bakanlığı, ‘yargı bitene kadar sen kenarda bekle’ demiyor” diye konuştu. İl başkanı Kuşkan ise, “Kandıra’da öncelikle aşmamız gereken en önemli sorun kendi içimizdeki iç sorunlarımızı bitirebilmek. Bazı ufak tefek sorunları yenip az bir gayretle belediyeyi alabiliriz. Yerel basında en çok sorunlar uğraşan tek parti CHP’dir. İnsanlar kafalarında AKP’yi bitirmiş. Hep birlikte 12 ilçede başarı sağlamak mümkündür” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑