Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP’li vekiller, Kandıra’ya kulak verdi

CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan ve Hurşit Güneş, Kandıra merkez, köy ve sahillerde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekilleri muhtarları ve vatandaşların sorunlarını dinledi

28 Eylül 2012 Saat: 15:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.256 kez okunmuştur

CHP’li vekiller, Kandıra’ya kulak verdi
CHP’li vekiller, Kandıra’ya kulak verdi
Kocaeli Milletvekilleri Kandıra merkez, köy ve sahillerine çıkartma yaptı. CHP Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli CHP İl yönetiminden Nejat Bayhan ve Mustafa Kahraman, Kandıra CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, Kandıra Belediye Eski Başkanı Kenan Evin, Kandıra İl Genel Meclis üyesi Recep Şenol, Kandıra Belediye Meclis üyesi Cüneyt Erdem, Kadın ve Gençlik kolları ile birlikte Kandıra da bir dizi ziyarette bulundu.
MUHTAR MAAŞLARINDAN ŞİKAYET CHP Kocaeli Milletvekilleri ve beraberindekiler ilk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanlığı Kandıra Şubesini ziyaret etti. CHP Milletvekilleri dernek muhtarlarının sorunlarını dinledi. Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz muhtar maaşları konusunda sıkıntılı olduklarını dile getirdi. Milletvekilleri ise bu konuda gerekeni yapacaklarını bildirdi. Uzun süre Kandıra köylerinin sorunları hakkında da sohbet eden milletvekilleri buradan ayrılarak Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz’u ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunuldu. Buradan da Kerpe, Kumcağız, Babalı sahil güzergahları gezildi. Son olarak Ballar Köyü’ne konuk olan CHP Milletvekilleri ve beraberindekiler, muhtarların halkın ve esnafın genel sorunları dinledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑