Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP’li kadınlar, kaynaşma gecesinde buluştu

CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları, kaynaşma ve dayanışma gecesi düzenledi. Geceye katılmak isteyen CHP İl Başkanı Kuşkan, kar nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı

25 Aralık 2012 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.830 kez okunmuştur

CHP’li kadınlar, kaynaşma gecesinde buluştu
CHP’li kadınlar, kaynaşma gecesinde buluştu

CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Örgütü, ilçedeki kadınlar için Turan Güneş Kültür Sitesi’nde kaynaşma ve dayanışma gecesi düzenledi. CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye soğuk ve yağışlı havaya rağmen CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, Kandıra Belediye Meclis Üyesi Kemal Kardaş, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.
KUŞKAN GERİ DÖNDÜ Soğuk havaya ve yağmura rağmen salonu dolduran kadınlar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın kar yağışı dolayısıyla geri dönmek zorunda kaldığı haberini almalarının ardından eğlenceye başladı. Samimi bir atmosferde geçen dayanışma gecesinde, ilk konuşmayı Bayrakdar yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Bayrakdar ve ardından söz alan Yağız, amaçlarının Kandıra Belediyesi’ni almak olduğunun altını çizdi.
CENNET KÖŞESİ Kandıra’yı bir cennet köşesi yapmak için almak istediklerini belirten Yağız, “Üç yıldır her yer çamur ve çukur. Hizmet yaptıklarını söylüyorlar. Bir sokaktan girer ve bitirir, diğer sokağa geçersiniz. Her yer çamur olunca mı hizmet oluyor. Kandıra’yı hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından salon kadınlara bırakıldı. Gece, kadınların canlı müzik eşliğinde eğlenmeleri ve çekilişle hediyelerin dağıtılmasıyla devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑