Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP, Kocaeli’de Tarhan dedi

CHP, Büyükşehir ve il belediye başkanlarının önemli bir kısmını netleştirdi. Dünkü Parti Meclisi (PM) toplantısında İstanbul, Ankara, Kocaeli, İzmir netleşti.

23 Aralık 2013 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.830 kez okunmuştur

CHP, Kocaeli’de Tarhan dedi
CHP, Kocaeli’de Tarhan dedi
AK Parti ve MHP’nin ardından CHP de yerel seçimlerde aday göstereceği isimlerin önemli bir bölümünü netleştirdi. Dünkü Parti Meclisi toplantısında onaylanan aday listesine göre anamuhalefet, İstanbul’da Mustafa Sarıgül, Ankara’da Mansur Yavaş, İzmir’de Aziz Kocaoğlu ile yarışa girecek. Merakla beklenen CHP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise İş adamı Tahsin Tarhan oldu.
‘KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM’ Tahsin Tarhan’ın adaylığı ile ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Kuşkan , ilçelerde olduğu gibi Büyükşehirde de seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. Tahsin Tarhan’ın adaylığı ile ilgili konuşan İl Başkanı Kuşkan, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisimizin takdiridir. Toplamda 5 adayımız vardı. Parti merkezimiz Tahsin Bey’i uygun gördü. Hayırlısı olsun. Tahsin Bey olduğu için söylemiyorum diğer aday adaylarımız içinde aynı şey geçerli. Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir’i alarak bu işi bitirecektir” dedi.
TAHSİN TARHAN KİMDİR? 1964 yılında Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Başköy adlı köyde dokuz çocuklu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Tahsin Tarhan, ailesiyle beraber İstanbul’a göç etti. Maddi imkansızlıklar nedeniyle ortaokuldan sonra eğitimine devam edemeyen Tarhan, 1970’li yılların başında İstanbul’da bir oto makasçısının yanında tamirci çırağı olarak çok küçük yaşta iş hayatına atıldı. 2000 yılında ise ÇELİKYAY’ı satın aldı ve sanayiciliğe adım attı. 2002 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin (SHP) Gebze Kurucu İlçe Başkanı olarak 2005 yılına kadar görev yaptı. 2005 yılında SHP Parti Meclis üyeliğine seçilen Tarhan, 1999-2002 yılları arasında 3 yıl süreyle Gebze Çayırova Spor Kulübü Kurucu Başkanlığı görevini yürüttü. 2008 ve 2009 yıllarında iki dönem Çayırova Bölgesi’nden TBMM’de yüksek vatandaşlık onur ödülüne aday gösterildi
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑